Yrittäjien aamukahvi: Palvelumuotoilun lyhyt oppimäärä

Julkaistu 12.02.2018

Tapahtumapäivä(t): 8.3.2018

Alkaen kello 08:00

Tapahtumapaikka: Hämeenlinnan Raatihuone, Raatihuoneenkatu 15

Oletko miettinyt, miten voisit uudistaa liiketoimintaasi? Haluaisitko ymmärtää asiakkaitasi vieläkin paremmin? Oletko miettinyt mitä palvelumuotoilu tarkoittaa?

Tervetuloa Yrittäjän aamukahvi –tilaisuuteemme torstaina 8.3.2018. Tällä kertaa aamukahvitilaisuudessa käsitellään palvelumuotoilua. Tilaisuus toimii jatkumona viime helmikuussa pidetylle Asiakaskokemuksen parantaminen –aamukahvitilaisuudelle ja vie liiketoiminnan asiakaslähtöistä kehittämistä entistäkin pidemmälle. Palvelumuotoilu on muotoiluajattelua hyödyntävä ja asiakaslähtöinen tulevaisuuteen suuntaava työtapa, joka yhdistää asiakkaan ja liiketoiminnan tarpeet. Tilaisuuden jälkeen sinulla on käsitystä siitä, mitä on palvelumuotoilu, miksi palvelumuotoiluun tulee panostaa ja mihin palvelumuotoilua voi hyödyntää. Saat myös joitakin vinkkejä, miten voit hyödyntää palvelumuotoilua oman liiketoimintasi uudistamiseen.

Tilaisuuden ohjelma:
8.00 Aamukahvi
8.15 Kaupunginjohtajan tervehdys, Juha Isosuo
8.30 Palvelumuotoilu: mitä, miksi, mihin ja miten? Businessmuotoilija | Palvelumuotoilija Veikko Törrönen, KREAPAL Oy
9.30 Yrityscase: Kaisan Kukka
9.45-10.00 Vapaata keskustelua ja verkostoitumista.

KREAPAL on tamperelainen businessmuotoilun, palvelumuotoilun ja asiakaskokemuksen asiantuntijayritys, joka auttaa yrityksiä ymmärtämään asiakkaitaan paremmin ja ratkaisemaan heidän ongelmiaan tehokkaammin. KREAPAL muotoilee liiketoimintamalleja, palvelutuotteita, asiakaskokemusta ja työntekijäkokemusta mahdollistaen asiakaslähtöisen liiketoiminnan muotoilun kaikenkokoisille yrityksille.

Ilmoittaudu mukaan

Tilaisuuden järjestää Linnan Kehitys Oy yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin kanssa. Yrittäjän aamukahvi on hämeenlinnalaisille yrittäjille ja yrityksille suunnattu maksuton tilaisuus.

Lisätietoja Hanna Willner, puh. 050 441 9204 , hanna.willner@linnan.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina