Hämeen Mafia

23.-24.5.2019

Hämeen Mafian sukukokous suuntaa katseensa eteenpäin, kohti mahdollisuuksia. Kahden päivän aikana tarjoamme sinulle ohjelmaa ja puhujia valtakunnan tason huipulta  – viihdettä unohtamatta.

Sukukokouksen perinteisiin kuuluu, ettei ohjelman sisältöä tai paikkaa kerrota etukäteen – näin myös tällä kertaa. Sukuun ovat tervetulleita kaikki Hämeenlinnan seudun yritykset ja toimijat. Suku kutsuu sinut mukaan verkostoitumaan ja saamaan uusia ideoita. 

Aina jotain vanhaa – jotain uutta – jotain armotonta!

Vuoden 2019 ohjelma ja ilmoittautuminen

Sukukokouksen perinteisiin kuuluu, ettei torstain ohjelman sisältöä tai paikkaa kerrota etukäteen – näin myös tänä vuonna. Mutta perjantain uusittu ohjelma on täynnä bisnestä ja verkostoitumista, sillä luvassa on neljän tunnin ajan puheenvuoroja mm. yrityksen kasvusta, markkinoinnista, työvoimasta ja ekosysteemeistä.

Tutustu ohjelmaan

OHJELMA

23.5. TORSTAI

11.45 Kokoontuminen Hämeenlinnan torilla
12.00 Bussit lähtevät kohti tuntematonta .”Sukukokous” – kolmen tunnin laadukas seminaari ajankohtaisista aiheista.
18.30 Silja Europa lähtee Helsingistä, majoittuminen hytteihin
19.00 alk. vapaamuotoiset etkot, Sea Pub (kansi 8)
20.30 Buffet-päivällinen ruokajuomineen, Grande Buffet -ravintola (kansi 8)
22.00-00.00 Mafia goes Salakapakka! kuohuviiniä ja livemusiikkia, Moonlight Bar & Disco (kansi 7)

24.5. PERJANTAI

7.00-10.00 Buffet-aamiainen, Grande Buffet -ravintola (kansi 8)

9.30-13.30 Mafia goes Business!
(kokouskansi 12)

Ohjelmassa on ajankohtaisia teemoja, mielenkiintoisia puheenvuoroja sekä bisnestapaamisia. Haluamme tehdä tapaamisten sopimisen helpoksi ja tarjoamme käyttöösi Brella- verkostoitumistyökalun, jonka avulla pääset ennakkoon tutustumaan osallistujiin sekä ehdottamaan tapaamisia. Tarkemmat kirjautumisohjeet >>

9.30-10.00 Buustia päivään!
Rento aloitus päivään livemusiikin ja Hämeenlinnan teatterin esitysten vauhdittamana.

10.00-11.00 Osaavaa työvoimaa Hämeeseen – miniseminaari (auditorio)
Oppilaitosyhteistyön kehittäminen – Jussi Eerikäinen, Hämeen Kauppakamari
Uusi ammatillinen koulutus/haasteet ja mahdollisuudet – Arto Ruhala, Koulutuskuntayhtymä Tavastia

Työvoima – keskustelupaneeli
Moderaattori: Jussi Eerikäinen, Hämeen Kauppakamari
Panelistit: Arto Ruhala/Koulutuskuntayhtymä Tavastia, Tiina Ikonen/EURES, Pekka Vihma/Hämeen kauppakamari, Marko Ahtiainen/Linnan Kehitys, Pekka Voutilainen/Hämeen TE-toimisto

Rinnakkaisohjelmat:
11.00-11.30 Digitaalisuus muuttaa liiketoimintaa – Hyppää mukaan, Hyria Business Institute bisnesdemo
11.00-11.30 Yrityksen kasvun seitsemän ajuria, EY

11.30-12.30 Ekosysteemi – miniseminaari: Tulevaisuus muuttuu – Ekosysteemityö ratkaisee (auditorio)
Hämeenlinnan ekosysteemityön tavoitteena on yhdistää yritykset, tutkimuslaitokset, opiskelijat ja eri yhteisöt.

Miten yritykset hyötyvät Hämeenlinnan ekosysteemityöstä? – Juuso Heinisuo, Strategiapäällikkö, Hämeenlinna
HAMK Design Factory yhdistää opiskelijat, opettajat, tutkijat ja elinkeinoelämän – Jari Jussila, HAMK Design Factory
Digitaalisuus luo uudenlaista liiketoimintaa – Timo Väliharju, COSS ry
Älykäs biotalous osana liiketoimintaa – Annukka Pakarinen, HAMK Bio
Hämeenlinna Business Lab – Juuso Heinisuo, Strategiapäällikkö, Hämeenlinna
Mihin Hämeenlinna on menossa? – Juuso Heinisuo, Strategiapäällikkö, Hämeenlinna

Rinnakkaisohjelmat:
12.30-13.00 Kilpailuedun kirkastaminen ja palvelukokemuksen rikastaminen, Hyria Business Institute bisnesdemo
12.30-13.00 Yrityksen kasvun seitsemän ajuria, EY

14.15 Buffet-lounas ruokajuomineen, Grande Buffet -ravintola (kansi 8)
16.00 Laiva saapuu Helsinkiin
Siirtyminen busseihin välittömästi laivan saavuttua satamaan. Viimeinen bussi lähtee Hämeenlinnaan puoli tuntia saapumisen jälkeen.

Hyttiluokat ja hinnat

De Luxe 1:lle 385 €/hlö
De Luxe 2:lle 285 €/hlö
A-luokka 1:lle 260 €/hlö
A-luokka 2:lle 220 €/hlö
B-luokka 1:lle 239 €/hlö
B-luokka 2:lle 209 €/hlö

Hinta sisältää ohjelman ja kuljetukset, laivamatkat valitussa hyttiluokassa, kuohuviinilasillisen sekä buffet –päivällisen ja buffet-lounaan ruokajuomineen, meriaamiaisen A-B-luokassa, erikoisaamisen De Luxe -luokassa.

HUOM! Varattavissa muutamia Executive suite –luokan hyttejä. Varaukset suoraan Häme-Matkat Oy, mafia@hame-matkat.fi tai puh. 03 675 9331.

Ilmoittautuminen tapahtumaan on päättynyt!
Vapaita paikkoja voit tiedustella Häme-Matkoilta.

Lisätietoja hyttivarauksista ja laskutuksesta
Häme-Matkat Oy
Arjaliisa Arra
mafia@hame-matkat.fi
puh. 03 675 9331

Matkalla tarvitaan passi tai EU-henkilökortti. Suosittelemme myös matkavakuutusta.

Sulje

 • Lisätietoja tapahtumasta

  Linnan Kehitys Oy, Ville Viholainen p. 050 476 5832, ville.viholainen@linnan.fi

 • Lisätietoja hyttivarauksista ja laskutuksesta

  Häme-Matkat Oy, puh. 03 675 9331, mafia@hame-matkat.fi

 • Lisätietoja yhteistyömahdollisuuksista

  Linnan Kehitys Oy, Ville Viholainen p. 050 476 5832, ville.viholainen@linnan.fi

 • Seuraa tapahtumaa Facebookissa

Yhteistyössä 2019

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden tuottaa ainutlaatuisia elämyksiä ja hyödyntää yli 300 osallistujan potentiaali. Mahdollisuuksia on monia, ideoidaan yhdessä yrityksesi näköinen kokonaisuus.

Ota yhteyttä:
Ville Viholainen, +358 50 476 5832, ville.viholainen@linnan.fi

Mukana yhteistyössä

Linnan Kehitys Oy

Tapahtuman järjestäjä. Olemme Hämeenlinnan kaupungin elinkeinoyhtiö. Toiminnallamme lisäämme Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua.
www.linnan.fi

Hämeenlinnan kaupunki

Hämeen ammattikorkeakoulu

HAMK on soveltavan tutkimuksen ja työelämää uudistavan osaamisen korkeakoulu. Se on rohkea ja luova uudistaja, vaikuttava toimija ja tuloksen tekijä. HAMK on yhteiskunnalle tärkeä sekä toiminta-alueensa kehittymisen kärki.

HAMK on kansainvälisesti ja kansallisesti verkostoitunut, kumppanuuteen sitoutunut korkeakoulu. HAMKista valmistuneet opiskelijat ovat työelämässä haluttuja osaajia ja globaalisti sekä kehittävällä työotteella toimivia luovia ongelmanratkaisijoita. Soveltava tutkimuksemme tuottaa elinvoimaa, kestävyyttä ja hyvinvointia. HAMK hyödyntää tehokkaasti teknologian tuomat mahdollisuudet koulutuksen ja tutkimuksen laadun ja tuloksellisuuden parantamiseksi. HAMKin neljä tutkimusyksikköä ovat HAMK Bio, HAMK Edu, HAMK Smart ja HAMK Tech.
www.hamk.fi

Hämeen kauppakamari

Hämeen kauppakamari on vahva alueellinen tomija, jonka tehtävänä on edistää toiminta-alueensa elinkeinoelämän toimintaedellytyksiä, yrittäjyyttä, tervettä kilpailua, kansainvälistymistä ja markkinataloutta, valvoa toiminta-alueensa elinkeinoelämän yhteisiä etuja sekä edistää elinkeinoelämän ja viranomaisten välistä yhteistoimintaa.
http://www.hamechamber.fi

Koulutuskuntayhtymä Tavastia

TAVASTIA on kolmen koulutussuunnan kuntayhtymä, joka tarjoaa ammatillista ja yleissivistävää koulutusta sekä vapaan sivistystyön koulutusta ja harrastustoimintaa kaikille ikäryhmille. Ammattiopisto Tavastia, Vanajaveden Opisto ja seudun neljä lukiota; Kauriala, Lyseo, Lammi ja Parola takaavat osaavan oppimis- ja harrastusympäristön eri ikäisille kansalaisille.

Vanaja Koulutus Oy yrittäjien yhteistyökumppanina järjestää kortti-, täydennys- ja tilauskoulutusta sekä työvoimakoulutusta yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian ja Vanajaveden Opiston osaavan henkilökunnan kanssa.
www.kktavastia.fi

Olvi Oyj

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Suomalainen Olvi luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo 138 vuoden ajan Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa.
www.olvi.fi

Lisäksi yhteistyössä:

Ernst & Young Oy

EY on maailmanlaajuisesti toimiva liikkeenjohdon ja taloushallinnon asiantuntijaorganisaatio. Toimimme 152 maassa ja palveluksessamme yli 260 000 asiantuntijaa. Laajan verkostomme ansiosta kykenemme tuomaan viimeisimmät toimialatiedot ja –näkemykset myös teidän käyttöönne. Henkilöstömäärämme Suomessa on yli 800 ja toimimme 23 paikkakunnalla eri puolilla Suomea. Tilintarkastusasiakkainamme on lukuisia kasvuyrityksiä sekä perhe-, omistaja- ja yrittäjävetoisia yrityksiä. Lisäksi tilintarkastusasiakkainamme on yli 30 pörssinoteerattua yritystä, useita valtio-omisteisia yhtiöitä, sekä monia merkittäviä kotimaisia ja kansainvälisiä yrityksiä. Tilintarkastusasiakkainamme on 24 % Suomen top-1000 yrityksistä.

EY:llä on vankka kokemus kasvun nopeuttamisesta. Yli kolmen vuosikymmenen ajan EY on ollut auttamassa yrityksiä kasvamaan. Olemme maailman johtava toimija yrittäjien avustamisessa ja neuvonannossa. Meillä on markkinoiden paras kokemus, asiantuntemus ja näkemys yritysten kasvun nopeuttamiseksi. Varmistaaksemme asiakkaidemme kasvupyrkimysten onnistumisen, meille on ensiarvoisen tärkeää ymmärtää asiakasyrityksen nykytila ja tulevaisuuden suunta. Asiakkaidemme agendan ymmärtäminen on myös ehdottoman tärkeää, jotta pystymme tarjoamaan lisäarvoa tuottavan tilintarkastuksen. Olemme kiteyttäneet vahvan osaamisemme ”EY 7 Drivers of Growth” –työkaluksi. Se on uniikki viitekehys, jonka avulla asiakkaamme pystyvät järjestämään ja tasapainottamaan kyvykkyytensä siten, että ne tukevat heidän kasvustrategiaansa.
www.kasvuvoimaa.ey.fi

EURES

EURES on kattava eurooppalainen yhteistyöverkosto ja laadukas julkinen palvelu, jonka avulla työnantajat ja työntekijät kohtaavat helpommin koko Euroopan alueella. EURES-palvelut sisältävät myös organisaatiolle suunnattuja koulutus- ja valmennuspalveluita, jotka vastaavat tämän päivän kansainvälistyvän työelämän haasteisiin. Esimerkiksi Työpaikkasuomi ja -ruotsi kielikoulutus, joka tuo räätälöidyn kielikoulutuksen työpaikoille. Koulutus parantaa ulkomaalaistaustaisten työntekijöiden valmiuksia selviytyä suomen tai ruotsin kielellä työssään sekä tukee työntekijän ammatillista osaamista ja integroitumista työyhteisöön. Koulutus on julkisin varoin tuettua ja työnantaja maksaa 30–50% koulutuksen kokonaishinnasta.
www.te-palvelut.fi/eures

Hyria Business Institute

Hyria Business Institute Oy on monipuolista liike-elämän asiantuntijaosaamista tuottava verkosto, jonka toimialue on Häme ja Uusimaa. Palveluita tuottaa huippuasiantuntijat yritys- ja liike-elämän eri osa-alueilta. Verkostolla on vankka kokemus ja näyttö menestyksestä työelämässä ja kattava koulutus oman osaamisen perustana. Palveluillamme kehitämme liiketoimintaa ja huippuosaamista ”out of the box”-ajattelua hyödyntäen. Mahdollistamme osaamisen sekä hyvinvoinnin kasvun yksilötasolla, työyhteisöissä ja yrityksissä. Toimimme asiakkaidemme kanssa yhdessä, palvelumuotoillen. Avainsanoja palvelutuotannostamme: johtaminen ja sen eri toimintamallit, lean, digitalisaatio, teknologia, kasvu, strategia, vienti, brändi, myynti, markkinointi, kansainvälisyys, viestintä, taloushallinto.
www.hbi.fi

LähiTapiola Loimi-Häme

LähiTapiola Loimi-Häme toimii keskeisellä kasvualueella. Meillä on noin 62 000 asiakasta, joille alan parasta palvelua tarjoaa yli 80 asiantuntijaa. Meillä on mittava yritys- ja maatila-asiakaskanta sekä kasvava henkilöasiakaskunta. Asioi kanssamme toimistolla, puhelimitse tai verkossa. Teemme myös asiakaskäyntejä yrityksiin ja maatiloille.
www.lahitapiola.fi

Lammin Säästöpankki

Tahdo enemmän elämältäsi ja pankkisuhteeltasi. Lammin Säästöpankki palvelee sinua 10 konttorissa 7 kunnan alueella Nurmijärvellä, Tuusulassa, Hyvinkäällä, Riihimäellä, Janakkalassa, Hämeenlinnassa ja Hattulassa.
www.saastopankki.fi

K-Supermarket Hätilä

Esittelypiste kokouskannella pe 24.5.

iLOQ

Suomalainen kasvuyritys iLOQ tarjoaa älykkäitä lukitus- ja kulunhallinnan kokonaisratkaisuja yksittäisestä rakennuksesta aina isoihin kiinteistökokonaisuuksiin. Muutamme mekaanisen lukituksen digitaaliseksi pääsyoikeuksien hallinnaksi. Me teemme mekaanisille lukoille saman mitä digikamerat tekivät valokuvaukselle. Ratkaisumme perustuvat kehittämiimme patentoituihin teknologioihin, jotka mahdollistavat elektronisen lukituksen ilman paristoja tai kaapeleita.
www.iloq.com

Taaleri

Voit omistaa avullamme, voit omistaa kanssamme ja voit omistaa meitä. Omistajuus kuuluu kaikille.
www.taaleri.com

Ilmoittautuneet

Katso ketkä ovat ilmoittautuneet. Mukana on 170 yritystä! 

Verkostoituminen on alkanut BRELLAssa!
Brellan verkostoitumistyökalun kautta pääset ennakkoon tutustumaan tapahtuman agendaan, osallistujiin sekä ehdottamaan tapaamisia tapahtumapäiville.

Ohjeet kirjautumiseen

Mukana 2019

Hämeen Mafia 2019 tapahtumaan ilmoittautuneet yritykset

Adecco Finland Oy Koti-in Oy
Ajan Koru Oy Koulutuskuntayhtymä Tavastia
Artemis City Spa KPMG Oy Ab
Asianajotoimisto Arguendo Oy KPMG Oy Ab
Atea Finland Oy K-Supermarket Hätilä
Baas It-Palvelu Oy Kultaperho Oy
Buusti Kultasuklaa Oy
Café Kukko Kuurojen Palvelusäätiö, Työkeskus Sampola
Carry Consulting Oy Lammin Säästöpankki
Centerfield Team Finland Oy Landtek Finland Oy
Cervi Talotekniikka Oy Lassila & Tikanoja Oyj
Consti Talotekniikka Oy Lasten Liikunnan Tuki ry
Cucurbita Oy Liikkuva Suomi
Dali Oy Lindström Oy
Damstahl Oy LähiTapiola Loimi-Häme
Delete Finland Oy LähiTapiola Private Banking
Delva Oy M3 Logistiikka Oy
EL DesignMedia Maavakio Oy
Elenia Lämpö Oy Markkinointiviestintä 42
Elinvoimaa Hämeeseen ry Martela-keskus, Häme 10 Oy
Enicare Oy Metallisorvaamo Veijalainen Oy
Ernst & Young Oy Mikrolinna Oy
Etelä8 Minpack & Naisdesign
EURES – osaajia Euroopasta Määrämitta Oy
Eversheds Asianajotoimisto Oy Nahkaamo Oy
Evet Design Oy Olvi Oyj
Feeling1 Oy Onnellinen Mies Oy
Firmaveistämö Oy Opineo
fitSTATION Oy Optu Oy
Frank & Vekka Oy Original Sokos Hotel Vaakuna
Fysio ProLine PainoWirhe
Go On Hämeenlinna Parolantien Kukkapalvelu
Goodwill Tilit Oy Parooninmäen Moukari Oy
Grano Oy Parturi-Kampaamo Voogi
Gylling Accounting Hämeenlinna Oy Pekolan Liikenne Oy
Handelsbanken Petäys Resort
Hopeajaloste Plutoni Oy
HPK Liiga Oy PmLashes
HTT 5 High Tech Tubing Oy Pohjantähti Keskinäinen Vakuutusyhtiö
Huom ! Kiinteistönvälitys Oy Praecom Oy
Hyria Business Institute Oy ProCare Oy
Hyria koulutus Oy Rakennusliike Erkki Mäkelä Oy
Hyvinvointia hieroja Helena Vilen Raksa Ässä Oy
Hämeen ammattikorkeakoulu Recure
Hämeen Asennustyö Oy REIM Hämeenlinna Oy
Hämeen kauppakamari Rengon Pitopalvelu Oy
Hämeen Kodin- ja Kylmäkonehuolto Oy RentoMe
Hämeen Kopiotalo Oy RG Import Oy
Hämeen liitto SARDN Creative Agency Oy
Hämeen Lukko Oy Sarka Design
Hämeen Sanomat Sawaddee Oy
Hämeen TE-toimisto Sp-Rahastoyhtiö Oy
Hämeen Yrittäjät Stark
Hämeenlinnan kaupunki Suomen Osaamistalo Oy
Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset Suomen Puukerrostalot Oy
Hämeenlinnan Kotijoukkue Oy Suomen Tapettimestarit Oy
Hämeenlinnan Teatteri Taaleri Varainhoito
Hämeenlinnan Uusi Kesäteatteri Tarkkalan Kuljetus Oy
Hämeenraitti / Leader Linnaseutu Tawastia Group
Icopal Katto Oy Tavastia Isännöinti Oy
Ilmapojat Oy Tawastia Optiikka Oy/Specsavers Hämeenlinna
iLOQ Oy Terveyden keskus
Infra Häme ry TG Klubben Oy
Integral Oy Tmi Leila Land
Isännöinti Eliel Oy Tmi Tanja Rastas
Isännöinti Hovila Tmi Tero Lahti
Isännöinti Kuvaja Oy Trilli Oy
IT4B Partners Oy Turenki Resorts Oy
IT-Palvelu Oy Finland Työpalvelu Voima
Janakkalan kunta Työvoiman liikkuvuus Euroopassa
Janakkalan Teollisuusalueet Oy Unispe Oy
JHO Group Oy Upto Oy
JSK-Rakennuspalvelu Oy Urakointi Kaise Oy
Jukkatalo Oy Vanajan Koulutus Oy
Kahvikivi Oy Vanajanlinna
Kahvila Ranta Veikko Vainionpää Oy/Kiinteistöyhtiö Vainionpää Oy
Kaisan Kukka Oy Vekka Invest Oy
Kantaputki Oy Vekka Tours
Karimo Oy Vercon Oy
Katinalan lihakauppa Viestintä Manninen
Kauneushoitola Evelyn Viihdemoguli Oy
Kauppakeskus Willa Vispus Oy
Kehobalanssi YIT Suomi Oy
Kenkä Oscar Oy
Kidday Ltd
Kiipulasäätiö
Kiipulasääätiö
Kiwat autot
Kontio

Usein kysytyt kysymykset

Hämeen Mafiaa ympäröi perinteisesti salaperäisyys, mutta jotain kuitenkin voimme tapahtumasta paljastaa.

Lue usein kysyttyjä kysymyksiä ja vastauksia

Mikä on Hämeen Mafia?
Hämeen Mafia on yrityksille ja yrittäjille tarkoitettu verkostoitumistilaisuus. Tapahtuma järjestetään joka toinen vuosi, ensimmäisen kerran se pidettiin vuonna 2006. Se on mielenkiintoinen kokonaisuus asiantuntijapuheenvuoroja, viihdettä ja bisnestä. Tilaisuus alkaa sukukokouksella salaisessa paikassa ja jatkuu risteilyllä. Osallistujan ei tarvitse kuin hypätä bussin kyytiin, kaikesta on huolehdittu puolestanne.

Kuka Hämeen Mafian järjestää?
Kaikki järjestävät Mafian! Eri kumppanuudet mahdollistavat onnistuneen tapahtuman. Operaattorina taustalla pyörii Linnan Kehitys Oy ja risteilyn osalta vastuullinen matkanjärjestäjä on matkatoimisto Häme Matkat Oy.

Kuinka monta osallistujaa tapahtumassa yleensä on ja kuka voi osallistua?
Hämeen Mafiassa on keskimäärin 300-350 osallistujaa. Vuosien mittaan meitä on ollut mukana jo yli 2000. Mukaan voivat lähteä kaikki yritykset ja yrittäjät, tervetuloa!

Missä sukukokous pidetään ja kuka siellä esiintyy?
Sukukokouksen sijaintipaikka ja esitykset ovat perinteisesti salaista tietoa. Ohjelma on aina laadukasta ja ajankohtaista. Aikaisempina vuosina puhujina ovat olleet mm. Arman Alizad, Leena Mörttinen, André Noël Chaker, Henkka Hyppönen ja Raimo Sailas.

Näyttää siltä, että en ehdi osallistua kuin sukukokoukseen. Voinko ostaa lipun vain sinne?
Sukukokoukseen ei myydä erikseen lippuja, pakettihinta sisältää koko ohjelman. Sukukokous on vain yksi osa ohjelmasta, suosittelemme lämpimästi hyödyntämään koko tarjonnan.

Mitä osallistumispaketin hintaan sisältyy?
Hinta sisältää ohjelman ja kuljetukset, laivamatkat valitussa hyttiluokassa, kuohuviinilasillisen sekä buffet-päivällisen ja buffet-lounaan ruokajuomineen, meriaamiaisen A-B-luokassa, erikoisaamisen De Luxe -luokassa.

Lähtö on jo puolilta päivin, koska saa ruokaa?
Sukukokouksessa on tarjolla pientä suolaista, varsinainen ruoka on sitten vasta laivalla klo 20.30.

Kuinka pääsen kumppaniksi?
Kumppanit tekevät tapahtuman, meillä on tarjolla erilaisia vaihtoehtoja miten yrityksesi voi olla mukana. Kumppanuuksia hoitaa Ville Viholainen, ville.viholainen@linnan.fi tai 050 476 5832.

Haluan muuttaa varaustani, mitä teen?
Voit ottaa yhteyttä Häme Matkoihin, mafia@hame-matkat.fi tai 03 675 9331 ja asia hoituu.

Meitä on lähdössä samasta yrityksestä 10 henkilöä, voinko ilmoittaa kaikki yhdellä lomakkeella?
Lomakkeella voi ilmoittaa max. kaksi henkilöä kerralla. Voit siis täyttää lomakkeen useamman kerran tai olla suoraan yhteydessä Häme Matkoihin mafia@hame-matkat.fi tai 03 675 9331.

Kuka on kummisetä?
No comment.

Vuoden 2017 Mafiasta sanottua ja kuvattua

Vuoden 2017 Hämeen Mafia sai jälleen loistavat palautteet osallistujilta (asteikko 1-5).  

Tapahtuman kokonaisarvosana 4,53
Tapahtuman tarpeellisuus 4,63 

Lue lisää

Näin suvun jäsenet tapahtumaa kommentoivat:

”Nyt oli paras reissu kokonaisuudessaan (kolmas matka nyt). Tapaamiset onnistuivat hienosti myös to-illalla Cornerissa. Tämä oli hyvon hoidettu matka. KIITOS :) !

”Kiitos taas hienosta tapahtumasta!”

”Mahtava paikka verkostoitua. Paljon vanhoja sekä uusia ihmisiä tuli tavattua. Uskon että kaikki olivat tyytyväisiä tapahtumaan.”

Vuonna 2017 linja-autot starttavista torilta, sukukokous pidettiin ensimmäistä kertaa Hämeenlinnassa, Aulanko-areenalla.

Vuoden 2015 Hämeen Mafiaa vietetiin aurinkoisessa säässä.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

 • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina