Yhteistyössä 2017

Tarjoamme yhteistyökumppaneille mahdollisuuden tuottaa ainutlaatuisia elämyksiä ja hyödyntää yli 300 osallistujan potentiaali. Mahdollisuuksia on monia, ideoidaan yhdessä yrityksesi näköinen kokonaisuus.

Mukana ovat mm. Autokeskus Oy, Koulutuskuntayhtymä Tavastia & Vanaja Koulutus Oy sekä Nordea

Ota yhteyttä Kummisedän viralliseen kumppaniin:
Mainoskukko Oy, Teemu Kukko, puh. 050 304 3233, teemu@mainoskukko.fi

Linnan Kehitys Oy

Tapahtuman järjestäjä. Olemme Hämeenlinnan kaupungin elinkeinoyhtiö. Toiminnallamme lisäämme Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua.
www.linnan.fi

Olvi Oyj

Olvi on ainoa itsenäisenä suomalaisena 1800-luvulta säilynyt panimo. Suomalainen Olvi luo positiivisia makunautintoja. Olvi on valmistanut juomia jo 138 vuoden ajan Iisalmessa, ja nykyisin yhtiö toimii paikallisesti Suomessa, Valko-Venäjällä ja Baltian maissa.
www.olvi.fi

Autokeskus Oy

Autokeskus Oy on suomalaisen, maamme merkittävimpiin autoalan toimijoihin kuuluvan Aro-Yhtymän, omistama täyden palvelun autokauppaketju. Toimipaikkamme sijaitsee Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Hämeenlinnassa, Tampereella, Raisiossa ja Turussa. Uusien henkilö- ja tavara-autojen valikoimiimme kuuluvat: NISSAN, BMW, PEUGEOT, FORD ja SKODA. Näiden lisäksi Autokeskus on Fiatin, Alfa Romeon, Jeepin, Chryslerin, Dodgen ja MINIn valtuutettu huolto.
www.autokeskus.fi

Katso Autokeskuksen Mika Heikinheimon terveiset Mafiasuvulle

Koulutuskuntayhtymä Tavastia & Vanaja Koulutus Oy

TAVASTIA on kolmen koulutussuunnan kuntayhtymä, joka tarjoaa ammatillista ja yleissivistävää koulutusta sekä vapaan sivistystyön koulutusta ja harrastustoimintaa kaikille ikäryhmille. Ammattiopisto Tavastia, Vanajaveden Opisto ja seudun neljä lukiota; Kauriala, Lyseo, Lammi ja Parola takaavat osaavan oppimis- ja harrastusympäristön eri ikäisille kansalaisille.

Vanaja Koulutus Oy yrittäjien yhteistyökumppanina järjestää kortti-, täydennys- ja tilauskoulutusta sekä työvoimakoulutusta yhteistyössä Ammattiopisto Tavastian ja Vanajaveden Opiston osaavan henkilökunnan kanssa.
www.kktavastia.fi

Cumulus Resort Aulanko

Kulttuurihistoriallinen kylpylähotelli Aulangon luonnonpuistossa, golfkenttien äärellä. Vuonna 1938 valmistunut funkkishotelli on kylpyläosan ja monitoimihalli Aulanko Areenan valmistuttua myös monipuolinen hyvinvointi-ja tapahtumakeskus, jossa tekemistä ja kokemista riittää. Viime vuosisadan alun porvariston hillitty juhlacharmi on vähitellen vaihtunut itsestään huolehtiviin kuntolomailijoihin ja svingejään hioviin golfaajiin.
www.cumulus.fi

Nordea

Pohjoismaiden suurin pankki, Nordea, toimii aktiivisesti Hämeenlinnassa. Haluamme luoda kaikille hämeenlinnalaisille erinomaisia asiakaskokemuksia, ja autamme asiakkaitamme saavuttamaan tavoitteensa ja toteuttamaan unelmansa. Kun ihmiset ja yritykset uurastavat päästäkseen tavoitteisiinsa ja tehdäkseen unelmistaan totta, me Nordeassa tarjoamme raha-asioihin ratkaisuja, jotka poistavat esteet heidän tieltään.

Me Nordeassa haluamme parantaa asiakkaillemme tarjottavia palveluita jatkuvasti. Tämä koskee kaikkea, mitä teemme, olipa kyseessä uusien digitaalisten palvelujen kehittäminen, henkilökohtaisen neuvonnan tarjoaminen tai uusien maksuratkaisujen löytäminen yritykselle.
www.nordea.fi

Katso Nordean terveiset Mafiasuvulle

Tatuointi- ja Katutaidefestivaali UATF

Tatuointi- ja Katutaidefestivaali Unique Art Tattoo Festival kokoaa Verkatehtaalle jo kolmatta kertaa kansainvälisiä tatuointiartisteja sekä eri alojen taiteilijoita ja tekijöitä 14-15.7.2017. Festivaalilla pääsee kokemaan inspiroivaa katutaidekulttuuria monien eri muotojen kautta ja nauttimaan runsaasta ohjelmatarjonnasta kuten Street Food Cornerin herkut, Design-käytävä, DJ´t, lukuisat bändit, Graffitiartistit, arvostetut tatuointikilpailut, Miss Unique Ink 2017 ja paljon muuta. Käy tutustumassa lisää UATF:n tarjontaan: www.uniqueartfestival.com
@uniqueartfestival #uatf2017 #tatuointifestivaali

FitSTATION -kuntoiluasema kaikille

FitSTATION -kuntoiluasema Hämeenlinnassa tarjoaa monipuolisia mahdollisuuksia harrastaa ryhmäliikuntaa linja-autoasemalla sijaitsevissa tiloissaan. Haluat sitten harrastaa kuntoilua, tankotanssia, Lavista tai kehonhuoltoa, löydät meiltä siihen varmasti mahdollisuuden kattavasta viikkolukujärjestyksestämme. Pitkäjänteisemmän harrastuksen löydät monipuolisesta kurssivalikoimastamme (jooga, ilmajooga, akrobatia, parkour, pilates…) Tarjoamme myös monipuolista Tyky-, virkistys- ja valmennustoimintaa.

Ottakaa rohkeasti yhteyttä, niin räätälöidään yrityksellenne toimiva paketti.
www.fitstation.fi / Eteläkatu 1, HML (linja-autoasema) / info@fitstation.fi / Liisa 040-4552557

Hämeen Sanomat Oy

Hämeen Sanomat Oy on Aina Group -konserniin kuuluva medialiiketoimintaa harjoittava yritys. Sen tarkoituksena on tuottaa kiinnostavaa, laadukasta ja monipuolista sisältöä, jonka pohjana on vahva journalistinen osaaminen, monikanavaisuus ja vuorovaikutteisuus. Hämeen Sanomat Oy julkaisee Hämeenlinnassa ilmestyvää 7-päiväistä maakuntalehteä Hämeen Sanomia. Hämeen Sanomat -alakonsernin kustannustoimintaan kuuluu myös kaupunkilehti Hämeenlinnan Kaupunkiuutiset sekä 7-päiväinen Forssan Lehti ja kerran viikossa ilmestyvä Seutu-Sanomat.

www.hameensanomat.fi

Lisäksi yhteistyössä

Hämeen kauppakamari

Hämeen liitto / OmaHäme

Kiinteistöliitto Kanta-Häme

Handelsbanken

Suomen Hopealinja

Elenia Lämpö Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina