i-laakso2030

Linnan Kehityksen rooli i-laakson vetovastuussa on toimia asioiden käynnistäjänä ja yhteistyön vauhdittajana.

i-laakso 2030 yhteiskehittämisen tavoitteena on nostaa Iittala kohti uutta nousua ja toteuttaa pidempijänteinen muutos. Tulevaisuuden suuntaviivoja ja tekemistä hahmotetaan sekä käynnistetään vuosien 2017-2018 aikana. Alueen yritykset ja asukkaat halutaan saadaan konkreettisesti mukaan oman alueensa suunnitteluun ja työtä tehdäänkin rinnakkain Hämeenlinnan kaupungin toteuttaman Iittalan kaavarungon kanssa. Tulevaisuuden tiekartta koostetaan konkreettisen tekemisen ja testaamisen kautta.

Tutustu hankkeen perustietoihin

Ensimmäinen näkyvä yhteistyö on Suomen ensimmäinen taideasema Iittalaan

Iittalaan toteutettava naivistinen asema on erottuva, erilainen ja mieleenpainuva asema, joka perustuu Iittalan omiin vahvuuksiin.

Tutustu Naivistisen aseman toteutukseen

i-laakso haluaa yritykset mukaan

Linnan Kehityksen rooli i-laakson vetovastuussa on toimia asioiden käynnistäjänä ja yhteistyön vauhdittajana, Olemme yksi innovaattori ja kehittäjä muiden joukossa. Toimimme linkkinä erityisesti yrityskentän ja kaupungin välissä. Tavoitteena on käynnistää sellaista tekemistä, joka lisää taloudellista toimeliaisuutta sekä tuo kassavirtaa ja arvonnousua jollakin aikataululla. Miten sinun yrityksesi voisi uudistua? Mitä sinun liiketoimintaasi hyödyttävää yhteistä tekemistä kannattaisi käynnistää? Mitä voisimme tehdä yhdessä?

Tutustu Iittalan yhteiseen kasvuohjelmaan

i-laakso toteutusaika

1.1.2017-31.12.2018

Ota yhteyttä

Pia Niemikotka
Kehittäjä; yritys- ja kaupunkikehityspalvelut
Linnan Kehitys Oy
puh. 040 868 2087
pia.niemikotka@linnan.fi

Rahoituslähde

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina