Kantolan menestystarina jatkuu – Metallica tuo Worldwired-kiertueensa ensi kesänä Hämeenlinnaan

Julkaistu 24.09.2018

Hämeenlinnan Kantolan tapahtumapuiston menestystarina saa jatkoa ensi kesänä kun metallimusiikin jättiläinen METALLICA saapuu ensi kesänä Suomeen. Yhtyeen massiivinen Worldwired-maailmankiertue valtaa Kantolan tapahtumapuiston, jossa päästään nauttimaan sarjassaan neljännestä puiston megakonsertista. Metallica konsertoi Kantolassa tiistaina 16. heinäkuuta, keikkaillan avaavat ruotsalaisbändi Ghost ja norjalainen Bokassa. Lipunmyynti Metallican Hämeenlinnan keikalle käynnistyy perjantaina 28. syyskuuta Ticketmasterissa.

”Olemme aikaisemmin todenneet Kantolan tapahtumapuiston puitteet loistaviksi Guns N’ Rosesin, Iron Maidenin ja AC/DC:n kanssa, ja kehuneet paikkaa myös Metallicalle. Yhtyeen ensi kesän keikka on hienoa jatkoa Kantolan jättikonserteille”, kuvailee konsertin promoottori Scott Lavender.

NELJÄ VUOTTA – 4 JÄTTIKONSERTTIA – 200 000 VIERAILIJAA

Konsertin järjestäjänä toimii Live Nation Finland ja vierailijoita odotetaan saapuvaksi yli 50 000, niin kotimaasta kuin ulkomailta. Toukokuussa 2015 avattu Kantolan tapahtumapuisto on siis vetänyt Hämeenlinnaan jo neljä maailmanluokan artistia ja noin 200 000 konserttivierasta, ensi kesän keikka mukaan lukien.

Kantolan tapahtumapuistoa hallinnoiva Linnan Kehitys aloittaa tapahtuman valmistelut yhteistyössä konserttijärjestäjän kanssa syksyn aikana.

Aikaisempien vuosien tapaan tehtävämme on toivottaa konserttiyleisö lämpimästi tervetulleeksi kaupunkiin ja varmistaa, että vierailijoille jää kaupungista positiivinen mielikuva. Lisäksi aktivoimme yrittäjiä hyödyntämään kaupunkiin saapuvat vierailijat ja huolehdimme siitä, että tapahtumatunnelman voi kokea myös Kantolan tapahtumapuiston ulkopuolella. Tässä on onnistuttu aiemminkin, sillä kävijätutkimusten mukaan asiakastyytyväisyys on ollut kaikissa aiemmissa tapahtumissa huippuluokkaa ja yli 70 % vierailijoista on jäänyt positiivinen mielikuva Hämeenlinnasta.

”Vahvalla yhteistyöllä saamme koko kaupungin hengittämään jälleen tapahtuman tahtiin ja toivotamme Metallican, muut esiintyjät sekä keikkayleisön lämpimästi tervetulleiksi Hämeenlinnaan!” Linnan Kehityksen toimitusjohtaja Mervi Käki iloitsee,

Kantolaan saapuu yhtyeitä varten 70 metriä leveä ja 25 metriä korkea lava.

_____________________________________________________________________________________________________________________________________

KONSERTTI:

Metallica (USA) – Worldwired Tour
+ Special Guests: Ghost (SWE), Bokassa (NOR)
Ti 16.7.2019 Kantolan tapahtumapuisto, Hämeenlinna
Portit auki klo 15

Konsertille on avattu omat nettisivut osoitteeseen metallicafinland.fi, josta löytyy kootusti tapahtumaan liiittyvää tietoa. Sivustoa päivitetään kevään ja kesän mittaan lisätiedoilla konsertin käytännön järjestelyistä sitä mukaa kun ne vahvistuvat.

LIPUT:

Myyntiin pe 28.9.2018 klo 10
Palvelumaksuineen alkaen 89 euroa / 109 euroa (Golden Circle) Ticketmasterista
VIP-paketit: www.livenation.fi

Lipun ostavat saavat omakseen yhtyeen ”Hardwired… To Self-Destruct” -albumin joko CD-versiona tai digitaalisena versiona. Ohjeet albumin lunastamiseen toimitetaan annettujen yhteystietojen perusteella lipunoston jälkeen. Liput sisältävät kyseisen konsertin nauhoituksen ilmaisena MP3-latauksena. Miksatun ja masteroidun konserttinauhoituksen pääsee lataamaan lipun viivakoodilla LiveMetallica.com/scan -osoitteesta.

Faniklubin lipunmyynti käynnistyy tiistaina 25.9. klo 11, lisätiedot: metallica.com/metclub.
American Express-kortinhaltijoille ennakkomyynti alkaa ke 26.9. klo 9, lisätiedot: amexliput.fi.
SAS EuroBonus -jäsenten ennakkomyynti alkaa ke 26.9. klo 9, lisätiedot: sasmembersonly.fi.

www.metallicafinland.fi

www.metallica.com

www.livenation.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina