Katajistonranta – merkittävä pala Aulankoa uudistuu

Katajistonranta on todellinen mahdollisuus Hämeenlinnan legendaarisella Aulangolla Vanajaveden äärellä, jonka tunnettuutta on rakennettu jo vuosikymmeniä. Aulanko on yksi Suomen vanhimmista ja tunnetuimmista matkailualueista. Vuosittain alueella vierailee yli 400 000 matkailijaa.

Vain idean päässä unelmasta

Haemme nyt 19,5 hehtaarin alueelle uutta voimaa ja virettä. Etsinnässä on toimija, joka on valmis alueen liiketoiminnan ja palveluiden kehittämiseen. Toimijaa joka on valmis uudistamaan aluetta, kuten Aulangon perustaja Hugo Standertskjöld vuonna 1883. Hän kehitti ennakkoluulottomasti uutta liiketoimintaa ja innovaatioita nostaen Aulangon maailman maineensa alkuun. Nyt etsimme uuden ajan Hugoa Aulangon Katajistonrannan kehittäjäksi.

Onko sinulla näkemys, idea ja resurssit? Meillä on harvinainen pala kansallismaisemaa Suomen ja ihmisten sydämessä ihan lähellä.

Lue lisää

Olemme koonneet alle linkkejä, joista löydät keskeistä tietoa Aulangosta ja Katajistonrannasta. Kutsumme sinut myös mielellämme vieraaksemme, jotta voimme esitellä palan merkittävää Aulankoa – olet lämpimästi tervetullut vieraaksemme!

Linnan Kiinteistökehitys Oy on kumppanisi ja vastaa alueen kehittämisestä.

Tutustu Katajistonrannan alueeseen tarkemmin, OSA 1, OSA 2
Tutustu Aulangon alueen yrityksiin ja toimintaan
Aulangon alue ja yritykset kartalla

Ota yhteyttä Linnan Kiinteistökehitykseen ja sovitaan tapaaminen!

Ota yhteyttä

  • Ari Mielty

    Kiinteistökehityspäällikkö

    +358 (0)400 481 454

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina