Linnan Kehityksen osaajakaarti kasvaa

Julkaistu 17.10.2018

Linnan Kehityksen yritys- ja kaupunkikehitystiimi on vahvistunut kesän jälkeen kolmella asiantuntijalla.

Linnan Kehityksen yritysritareiden tiimi vahvistui. Vasemmalla Marko Uusitalo, keskellä Ville Viholainen ja oikealla Harri Eerola.

Elokuussa yrityskehittäjänä aloittanut Ville Viholainen toimii linkkinä Hämeenlinnan kaupungin ja yrittäjien välillä: hän liikkuu tiiviisti yrityskentässä auttamassa, sparraamassa ja varmistamassa yrityksille mahdollisimman hyvät toimintaedellytykset Hämeenlinnassa. Ville on myös aktiivisesti mukana järjestämässä yritystapahtumia, koulutustilaisuuksia sekä muita verkostoitumismahdollisuuksia. Aiemmin hän on työskennellyt myyntipäällikkönä LähiTapiolassa.

– Hämeenlinna on minulle läheinen ja tärkeä kotikaupunki, ja haluan tehdä töitä sen elinvoimaisuuden puolesta, Ville tiivistää päätöksensä hakea Linnan Kehitykseen töihin.

Villen mielestä parasta vastapainoa työlle on yhteinen aika perheen kanssa sekä musiikin kuuntelu ja keikoilla käyminen, joskin lempiharrastuksekseen kahden pienen lapsen isä mainitsee nukkumisen.

– Perheellisen näkökulmasta katsottuna Hämeenlinna on hyvä ja turvallinen kaupunki, jossa luonto ja vehreys on läsnä joka paikassa.

Harri Eerola on aloittanut projektipäällikkönä vastuullaan maa-ainesten kiertotalous sekä teräsrakentamisen osaajaverkoston rakentaminen. Hän on työskennellyt aiemmin myynnin, uuden liiketoiminnan sekä projektijohtamisen tehtävissä muun muassa Ruukilla.

– Haluan olla mukana rakentamassa verkostoja yritysten ja eri toimijoiden välille sekä edesauttaa uuden liiketoiminnan syntymistä Hämeenlinnan alueella.

– Hämeenlinna on mukavan kokoinen kaupunki, jolla on vahva historia. Viime vuosina kaupungissa on otettu monia hyviä harppauksia eteenpäin esimerkiksi kulttuurikentällä ja rakennusinvestointien parissa.

Vapaa-ajallaan Harri kuuntelee monipuolisesti musiikkia tai halkoo tuulta omakätisesti entisöidyn moottoripyörän selässä.

Moreeni-Rastikankaan yritysalueen kehittämisen projektipäällikkönä on aloittanut Marko Uusitalo.

– Moreeni-Rastikankaan yritysten synergiaverkko oli projektina ylivertaisen kiinnostava ja koin sen heti omakseni. Kiehtovaa on myös kaupungin ja kunnan yhteistyö tässä projektissa.

Monipuolisen työuransa aikana Marko on työskennellyt muun muassa Teknologiakeskus Innopark Oy:n palvelupäällikkönä ja hänellä on yli 15 vuoden työkokemus kiinteistöjohtamisesta.

– On kiva aloittaa työt Linnan Kehityksellä aiemman työkokemuksen kautta tutuksi tulleessa organisaatiossa. Kaupungin vahvuus ponnistaa mielestäni koko Hämeenlinnan seutukunnasta ja sen luomista monista mahdollisuuksista.

Vapaalla monipuolisesti urheilua harrastava Marko vaihtaa puvuntakin mieluiten retkeilyvaatteisiin ja erityisesti melonta on miehen sydäntä lähellä.

Tervetuloa taloon Ville, Harri ja Marko!

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina