Miikka J. Anttilasta hämeenlinnan vuoden Onnistuja 2018

Julkaistu 06.09.2018

Hämeenlinnan ensimmäiseksi vuoden Onnistujaksi nimettiin markkinoinnin muskettisoturi, tuottaja ja näyttelijä Miikka J. Anttila.

Vuoden Onnistuja palkittiin hämeenlinnalaisen lasipuhallusstudion Soda Shop Designin suunnittelemalla ja valmistamalla lasitaidepalkinnolla, joka tulee kiertämään jatkossa myös seuraaville hämeenlinnalaisille Onnistujille. Tunnustuksen luovuttivat Hämeenlinnan yrittäjien Kalevi Lauronen ja Anne-Mari Kuvaja keskiviikkona 5.9. Hämeenlinnan torilla järjestetyssä Onnistujan päivän aamukahvitilaisuudessa.

– Palkinnon saajaksi valittiin monien tuntema persoona, joka on niin hämeenlinnalainen kun vaan voi olla ja joka edustaa Hämeenlinnaa kaikessa tekemisessään rinta rottingilla – jopa Cannesissa saakka, Kuvaja kertoo valinnan kriteereistä.

– Olen äärettömän kiitollinen siitä, että olen saanut tehdä ja toimia – ja saan jatkossakin – niin paljon juuri Hämeenlinnassa. En tiedä, olisiko se edes ollut muualla samalla tavalla mahdollista tai mahdollistettavaa kuin täällä. Hämeenlinnassa olen aina saanut apua ja tukea kaikissa käänteissä, oli ne sitten ylä- tai alamäkiä, Anttila kiittelee.

Parhaillaan Anttila koordinoi syyskuun lopussa järjestettävää Hämeenlinna Horror Weekend –tapahtumaa sekä kiertää Ofelia-ryhmän Arjen Yksinäiset -esityksen kanssa eri puolilla Suomea. Anttila on tänä vuonna tullut tunnetuksi erityisesti Kyrsyä – Tuftland –elokuvasta, jossa hän on mukana tuottajana sekä miespääosan näyttelijänä. Maailmalla palkintoja kahminut elokuva työllistää edelleen ja seuraavaksi se nähdäänkin Kantolan Tapahtumapuistossa ainutkertaisena drive-in –näytöksenä osana Hämeenlinna Horror Weekend –tapahtumaa.

Valtakunnallista yrittäjän päivää juhlittiin Hämeenlinnassa ensimmäistä kertaa Onnistujan päivänä. Seuraava hämeenlinnalainen Onnistuja palkitaan Onnistujan päivänä syyskuussa 2019.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina