Myynti- ja markkinointimatka Pietariin

Julkaistu 14.09.2017

Tapahtumapäivä(t): 15.11.2017–16.11.2017

Tapahtumapaikka: Pietari

Tavastia Goes Saint Petersburg 2017 on Kanta-Hämeen yrityksille suunnattu myynti- ja markkinointimatka 15.–16.11.2017 Pietariin.

Venäläisten lomailu Suomessa on ollut kasvussa viimeisen kahden vuoden ajan ja tulevaisuuden ennusteet ovat valoisat. Kanta-Hämeen uusi matkailubrändi GoTavastia! on vakiinnuttanut asemansa venäläisten matkailutoimijoiden ja matkailijoiden keskuudessa. Tavastia, nimi jolla Kanta-Hämettä kutsutaan venäjäksi, erottuu uutena, kiinnostavana kohteena, jolla on sijaintinsa lisäksi tarjota paljon ainutlaatuisia kohteita, tapahtumia sekä erinomaisia matkailupalveluita.

Tervetuloa mukaan hyödyntämään venäläisten kiinnostusta Kanta-Hämettä kohtaan ja kasvattamaan omaa kumppani- ja asiakasverkostoa. Tapahtumaan kutsutaan merkittävimpiä pietarilaisia matkanjärjestäjiä ja median edustajia.

Venäjän talouden normalisoituminen ja bisnesilmaston kohentuminen synnyttävät aivan uusia mahdollisuuksia kannattavan liiketoiminnan käynnistämiseksi Venäjällä. Suomalaisten yritysten ammattitaito, tuotteiden korkea laatu ja suomalaisuuden vahva imago antavat piikkipaikan kilpailuilla markkinoilla. Tästä syystä tuleva tapahtuma ei koske ainoastaan matkailutoimijoita, vaan luo erinomaisen mahdollisuuden myös muille liiketoiminta-alueiden edustajille luoda uusia suhteita Venäjällä. Heille järjestetään oma B2B-verkostoitumistilaisuus, johon kutsutaan ennakkoon tehdyn kartoituksen perusteella valikoidut potentiaaliset yhteistyökumppanit. Tilaisuuteen on myös mahdollisuus varata tulkki.

Osallistumismaksu on 350 – 360 €/hlö + viisumikulut noin 80€ /hlö. Hinta sisältää matkakulut, junaliput, majoituksen, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä kuljetukset, tilaisuuden järjestelykulut sekä yritysten profiilin mukaisesti kartoitetut B2B -tapaamiset venäläisten kanssa ja tulkkauksen. Tutustu ohjelmaan>

Lisätietoja ja sitovat ilmoittautumiset 29.9.17 mennessä:

Linnan Kehitys Oy, Anastasia Kanervisto, anastasia.kanervisto@linnan.fi, +358 50 440 0306

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina