Rekrytointi

     .

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin omistama elinkeinoyhtiö. Tehtävämme on kehittää yritysten toimintaedellytyksiä sekä lisätä Hämeenlinnan tunnettuutta, elinvoimaa ja taloudellista kasvua. Toimimme hämeenlinnalaisten yritysten kasvun ja kehittymisen tukena yritysten kaikissa elinkaaren vaiheissa.

Haemme osaksi yrityskehitystiimiämme

KAHTA YRITYSKEHITTÄJÄÄ

jotka toimivat aktiivisesti yritysten kanssa asiantuntijoina ja osallistuvat yritysten toimintaedellytysten kehittämiseen.

Hakemamme kokenut yrityskehittäjä on tavoitteellinen ratkaisija, joka hahmottaa helposti isojakin kokonaisuuksia ja aidosti nauttii asiakastyöstä sekä ihmisten kohtaamisesta. Hänellä on kokemuksen kautta vahva ja dynaaminen ote yrityskehittämiseen.

Hakijalta edellytämme:

  • vahvaa liiketoimintaosaamista ja – ymmärrystä sekä kykyä soveltaa osaamistaan yritysten kanssa toimiessaan
  • luontevia verkostoitumis- ja kommunikointitaitoja
  • itsenäistä ja proaktiivista otetta työskentelyyn ja yritysten kontaktointiin
  • aiempaa työkokemusta yrityskehittämisestä

Etsimme joukkoomme myös nuorempaa yrityskehittäjää vahvistamaan yrityskehitystiimiämme ja kasvamaan Hämeenlinnan yrityskehittämisen huippuosaajaksi. Tehtävä on uusi ja muotoutuu tekijänsä mukaiseksi.

Hakijalta edellytämme:

  • luovaa ja idearikasta kehittäjämieltä
  • myyntikokemusta ja luontevia verkostoitumistaitoja
  • proaktiivista otetta työskentelyyn ja yritysten kontaktointiin
  • Vähintään AMK-tasoista tutkintoa
  • nykyaikaisten markkinoinnin ja myynnin välineiden hallintaa

Työsuhteet ovat kokoaikaisia ja toistaiseksi voimassa olevia. Työt alkavat viimeistään 1.8.2018 tai sopimuksen mukaan. Toimipaikka sijaitsee Visamäessä Hämeenlinnassa.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi + cv 9.5. mennessä osoitteeseen rekrytointi@linnan.fi
Kerro hakemuksen otsikossa, kumpaan yrityskehittäjän tehtävään olet hakemassa.

Toimenkuviin liittyvät tiedustelut to 3.5. klo 8.15-9.15 ja 17-18, Mervi Käki p. 040 742 4054.

Linnan Kehitys Oy on vahvasti mukana kaikissa Hämeenlinnan merkittävissä elinkeinohankkeissa ja niiden kehittämisessä. Toimimme yritystemme äänenä kaupunkiin päin ja viemme viestiä kaupungin päätöksentekoon. Vastaavasti viestimme kaupungin päätökset ja niiden vaikutukset yrityksillemme tai tänne sijoittumista harkitseville.

Tehtävämme on hakea aktiivisesti uusia kasvun mahdollisuuksia kaupungille sekä yrityksille. Etsimme sijoittuvia yrityksiä ja helpotamme niiden sijoittumista ja investointeja tehokkaiden sijoittumispalveluiden avulla. Kehitämme kaupungissa toimivien yritysten liiketoimintaa sekä tuotamme yrityksille hyviä fyysisiä toimintaympäristöjä kehittämällä alueita ja kiinteistöjä sekä tarjoamalla toimitiloja. Olemme myös osaltamme lisäämässä kaupungin houkuttelevuutta yritysten, asujien ja matkailijoiden keskuudessa markkinoinnin keinoin sekä tarjoamme kaupunkia ja sen yrityksiä kongressien ja tapahtumien järjestäjille.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina