Rekrytointi

     .

Hämeenlinna on historiaansa arvostava ja aktiivinen 68 000 asukkaan maakuntakeskus. Erinomainen sijainti Suomen kasvukäytävän keskipisteessä ja miljardiluokan investointihankkeet tukevat kasvukaupungin elinvoimaa tulevina vuosina. Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin strateginen elinkeinoyhtiö. Tehtävämme on vahvistaa Hämeenlinnan tunnettuutta, elinvoimaa ja taloudellista kasvua.

Edeltäjän jäädessä eläkkeelle haemme Linnan Kehitykselle

TOIMITUSJOHTAJAA

Linnan Kehitys vahvistaa yritysten toimintaedellytyksiä, lisää yritysten investointeja ja sijoittumisia sekä kasvattaa vierailijoiden määrää ja kaupungin tunnettuutta. Yhtiö toimii luovana pelinrakentajana elinkeinoelämän, kaupungin ja muiden toimijoiden välillä.

Haastava ja näkyvä rooli Linnan Kehityksen uutena toimitusjohtajana edellyttää

  • vahvaa kokemusta, näkemystä ja näyttöjä liiketoiminnan sekä myynnin johtamisesta
  • kokemusta ekosysteemien kehittämisestä ja johtamisesta
  • sujuvia vaikuttajaviestintätaitoja vaativassa toimintaympäristössä
  • paineensietokykyä, rohkeutta ja luovuutta
  • ratkaisukeskeistä ja itsenäistä otetta johtamiseen
  • ihmislähtöistä asiantuntijaorganisaation johtamistaitoa
  • tehtävään soveltuvaa korkeakoulututkintoa

Toimit tehtävässäsi kaupungin elinvoimajohtajana ja olet kaupungin johtoryhmän jäsen. Toimit myös Linnan Kiinteistökehitys Oy:n toimitusjohtajana, mikä edellyttää osaamista kiinteistöliiketoiminnasta ja kiinteistökehittämisestä.

Luottamuksellisiin tiedusteluihin vastaa keskiviikkona 17.10.2018 klo 10.00-12.00 ja keskiviikkona 24.10.2018 klo 10.00-12.00 Linnan Kehitys Oy:n hallituksen puheenjohtaja Juha Kallioinen, puh. 0500 635 044.

Lähetä vapaamuotoinen hakemuksesi ja ansioluettelosi palkkatoivomuksineen viimeistään 28.10.2018 mennessä sähköpostilla osoitteeseen rekrytointi@linnan.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina