Linnan Kehitys vie yrityksiä myymään ja verkostoitumaan Pietariin

Julkaistu 14.09.2017

Venäläisten lomailu Suomessa on ollut kasvussa viimeisen kahden vuoden ajan ja tulevaisuuden ennusteet ovat valoisat. Kanta-Hämeen uusi matkailubrändi GoTavastia! on vakiinnuttanut asemansa venäläisten matkailutoimijoiden ja matkailijoiden keskuudessa. Tavastia, nimi jolla Kanta-Hämettä kutsutaan venäjäksi, erottuu uutena, kiinnostavana kohteena, jolla on sijaintinsa lisäksi tarjota paljon ainutlaatuisia kohteita, tapahtumia sekä erinomaisia matkailupalveluita. Lisäksi huomionarvoista on, että Venäjän talouden normalisoituminen ja bisnesilmaston kohentuminen synnyttävät aivan uusia mahdollisuuksia kannattavan liiketoiminnan käynnistämiseksi Venäjällä. Suomalaisten yritysten ammattitaito, tuotteiden korkea laatu ja suomalaisuuden vahva imago antavat piikkipaikan kilpailuilla markkinoilla.

Linnan Kehitys järjestää Kanta-Hämeen yrityksille suunnatun myynti- ja markkinointimatkan 15.–16. marraskuuta Pietariin. Tapahtumaan kutsutaan merkittävimpiä pietarilaisia matkanjärjestäjiä ja median edustajia. Tämän lisäksi muille liiketoiminta-alueiden edustajille järjestetään oma B2B -verkostoitumistilaisuus, johon kutsutaan ennakkoon tehdyn kartoituksen perusteella valikoidut potentiaaliset yhteistyökumppanit.

Osallistumismaksu on alkaen 350 €/henkilö, hintaan lisätään viisumikulut. Maksu sisältää matkakulut, majoituksen, ohjelmaan merkityt ruokailut sekä kuljetukset, tilaisuuden järjestelykulut sekä yritysten profiilin mukaisesti kartoitetut B2B -tapaamiset venäläisten kanssa ja tulkkauksen. Ilmoittautumiset 29.9.2017 mennessä.

Lisätietoja Linnan Kehitys Oy, Anastasia Kanervisto, anastasia.kanervisto@linnan.fi, puh. 050 440 0306.
Tutustu ohjelmaan>

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina