Tekijä 2019 opinto- ja rekrytapahtuma

Julkaistu 06.01.2018

Tapahtumapäivä(t): 24.1.2019

Alkaen kello 9.15

Tapahtumapaikka: Hämeenlinnan korkeakoulukeskus

Työllistymisen, oppimisen ja verkostoitumisen hämäläinen suurtapahtuma, Tekijä, kokoaa yhteen alueen opiskelijat, työnhakijat, oppilaitokset ja yritykset. Tekijä2019 -tapahtuma järjestetään Hämeenlinnan Korkeakoulukeskuksessa 24.1.2019 klo 9.15-16.00.

Tällä kertaa Tekijä palaa uudistettuna!
Uudistettu tapahtuma pitää sisällään monipuolista ohjelmaa Korkeakoulukeskuksen tiloissa koko tapahtumapäivän ajan. Ohjelma on jaettu aamupäivään klo 9.15-11.30 ja iltapäivään klo. 12.30-16.00. Aamupäivän ohjelma kohdistuu peruskoulun 8-9 luokkalaisille ja iltapäivän ohjelma on suunnattu toisen asteen- ja HAMKin opiskelijoille, sekä kaikille, joilta löytyy kiinnostusta opiskeluun, työnhakemiseen ja -tekemiseen liittyen.

Tekijä -tapahtuma yhdistää opinto- ja rekrymessut. Tapahtumalla halutaan välittää keskitetysti tietoa alueen oppilaitosten tarjoamista opiskelumahdollisuuksista ja saada työmarkkinoille valmistuvat osaajat ja työnantajat kohtaamaan ja solmimaan mahdollisia kontakteja. Tapahtuma kokoaa paikalle myös toimijoita, jotka tarjoavat tietoa erilaisista työllistämisvaihtoehdoista, sekä yrittäjyydestä ja välittävät tietoa rekrytointiin liittyvistä asioista.

Tervetuloa!

Hämeen Kauppakamari

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina