Tervetuloa ulos syömään lauantaina 17.6.

Julkaistu 14.06.2017

Kesätorin päätapahtuma lähestyy: lauantaina 17.6 aamun torilla aloittaa kello 10 Maaseutupolku, joka on perheille suunnattu tapahtuma kertoen ruuasta ja sen tuotannosta. Polulla kuljetaan viljan reittiä pellolta valmiiksi vohveliksi, opitaan mitä villiyrttejä voi syödä ja tutustutaan mehiläistarhaukseen ja maatilan eläimiin.

Kello 11 alkaen tapahtuu Skogsterin nurkilla, mm. Museomarkkinat Raatihuoneenkadulla ja Skogsterin talossa, Live-musiikkia Cafe Bar Skogsterissa, teatteria, käsityönäytöksiä ja muuta ohjelmaa sekä vapaa pääsy Museo Skogsteriin.

Kello 13 aukeaa torille ja Raatihuoneenkadulle pöydät, joihin kutsutaan kaikki syömään yhdessä. Torilla on teltta, josta saa ostaa pieniä annoksia mukaan (ohessa ruokalista). Pöytiin saa tuoda myös omia eväitä eli kokoa vaikka kaveriporukka, jolla lähdette yhdessä syömään.

Päivän tapahtumia ovat mukana järjestämässä: Hämeenlinnan kaupunginmuseo, Ravintola Skogster, Hämeenlinnan Kaupunkikeskustayhdistys, HAMK:in Tiedolla ja osaamisella kasvuun – elintarvikealan yhteistyöhanke, MTK Hämeen Kasvua Hämeessä -hanke, Etelä-Suomen Maa- ja kotitalousnaiset, Etelä-Hämeen Martat ja Hämeenlinnan Seudun 4H.

Huomatkaa (ja opastakaa asiakkaitanne), että Raatihuoneenkatu on suljettu Rauhankadulle saakka liikenteeltä lauantaina, bussilinjat kiertävät Palokunnankadulta Paasikiventielle, muutoinkin keskustassa liikennejärjestelyjä johtuen tapahtumista ja Palokunnankadun remontista. Raatihuoneenkadun korvaava bussipysäkki on Palokunnankadulla.

Kirkkorinteestä ja Linnankadulta on läpiajo Raatihuoneenkadulle kielletty.

Lisätietoja>

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina