Kasarmikatu 3, 13100 Hämeenlinna

Liikehuoneisto | 217 m² | neuvotellaan

Viimeksi päivitetty: 04.04.2019 kello 15:04

 Kaupungin elinvoimaisimmalla ja vilkkaimmalla sijainnilla oleva siisti ja toimiva liikehuoneisto.

Tämän loistopaikan sijainti on Kasarmikadulla ( kaupungin vilkkain katu ) Handeslbankenin ja Huonekaluliike Lehmuston välissä. Naapurina Marin kahvila.

Itsessään jo nämä toimijat pitävät aluetta elinvoimaisena. Kävelykatu ihan vieressä ja pysäköintitilaa kadun molemmin puolin ja lisäksi Palokunnankadulla.

Alueella ei ole vapaina vastaavanlaisia liikehuoneistoja joten sekin on osoitus alueen elinvoimaisuudesta. Isot ihmisvirrat kulkevat tästä ohi.

Kiinteistöä on hoidettu hyvin, mm. kaikki suuret remontit jo takanapäin. Itse liiketila on remontoitu kauttaaltaan ja varustettu omalla ilmanvaihto ja jäähdytyskoneella.

Liikehuoneistoon uusittiin 2016 julkisivuremontin yhteydessä kaikki ikkunat, joita on paljon, sekä uusi ulko-ovi ja tuulikaappi.

Tilaan on helppo tulla sillä sisäänkäynti on suoraan katutasosta.

Tila jakaantuu niin että yläkerrassa on 145 neliötä ja loput 72 neliötä ovat alakerrassa, jossa on myös sosiaalitilat. Ainakin yksi autopaikka järjestyy takapihalta.

Tilaa on mahdollista muokata ja se soveltuu erittäin hyvin kauppaliikkeeksi, toimistoksi, hyvinvointipalvelujen tarjontaan ym. ym.

Vuokrahinta on neuvoteltavissa Sinulle sopivaksi.

Ota yhteyttä, se kannattaa. Tässä hinta/laatusuhde paikallaan.

Ota yhteyttä toimitilan yhteyshenkilöön
Markku Monto 0407034100 markku@markkumonto.fi

@

Ei aktiivisena viimeaikoina