Uutta vetovoimaa Energiatehokkaista Teräsrakenteista UVVET

Vahvistetaan Teräsrakentamisen Huippuosaamiskeskuksen (SCEC) edellytyksiä tukea toimialan pk-yritysten tutkimus- ja kehitystoimia

Toteutusaika

01.01.2015 – 31.12.2017

Tavoitteet

Projektissa vahvistetaan Kanta-Hämeen metalliteollisuuden valmiuksia kohdata teknologia- ja talousympäristön muutoksia. Siinä panostetaan alueen kehittämis- ja koulutusorganisaatioiden yhteistyön monipuolistamiseen sekä vahvistetaan Teräsrakentamisen Huippuosaamiskeskuksen (SCEC) edellytyksiä tukea toimialan pk-yritysten tutkimus- ja kehitystoimia.

Tilannekatsaus 09/2016

Projektin operatiivinen toiminta on käynnistynyt syyskuussa 2015. Projektin päätoteuttaja on Hämeen ammattikorkeakoulu (HAMK) ja osatoteuttajina ovat Linnan Kehitys Oy, Ammattiopisto Tavastia ja Hyria Oy.

Linnan Kehitys Oy:n osuudella hankkeessa on suunniteltu digitaalisen tuotekehitys- ja simulointipalvelun kokonaisuutta Hämeenlinnan pk-yrityksille ja opiskelijoille. Ennen kesää käynnistyi kaksi yrityskohtaista T&K- projektia, joiden avulla uusia työkaluja ja niiden tarjoamia mahdollisuuksia esitellään yrityksille.

Toisena painopistealueena on korkealujuusterästen soveltaminen ja konepaja- ja teräsrakentamisympäristöissä.

Olemme kiinnostuneet saamaan mukaan pk-yrityksiä testaamaan kanssamme uusia T&K työkaluja. Mikäli yrityksellänne on jo aloitettuja tai vielä idea-asteella olevia uusia tuotteita tai T&K-projekteja, niin ottakaa yhteyttä.

Uudet digitaaliset suunnittelu- ja tuotekehitystyökalut ovat esillä 27.10. 2016 Bisnestä korkeakoulukeskuksessa -tapahtumassa. Innoparkissa kello 11-15 Tuottavuutta tulevaisuuden digitaalisella tuotesuunnittelulla – työtilassa.

Yhteyshenkilö ja yhteystiedot

Projektipäällikkö Rainer Jakobsson | +358 40 829 1000|rainer.jakobsson@linnan.fi

Rahoituslähde

Uudenmaan liitto/ELY/EAKR

Vipuvoimaa Hämeen liitto logo EU EAKR FI

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina