Vuodenvaihteen matkapaketteja myydään venäläisille matkanjärjestäjille -ilmoita oma tuotteesi mukaan!

Julkaistu 02.08.2017

Hämeenlinnan, Janakkalan, Riihimäen ja Forssan matkailualan yrityksille on tarjolla mahdollisuus lisätä venäläisten matkailijoiden määrää omissa kohteissaan vuoden vaihteessa 2017-2018 yhteisen venäläisille matkanjärjestäjille suunnatun ”Vuodenvaihde Tavastiassa” myyntiponnistuksen avulla.

Russia Business Point –hanke on osallistumassa 16.8.2017 Pietarissa Visit Finlandin SPB Workshop –tapahtumaan, jossa on yhtenä tarkoituksena myydä venäläisille matkanjärjestäjille valmiiksi tuotteistettuja Hämeenlinnan, Riihimäen, Forssan ja Janakkalan matkailuyritysten vuodenvaihteen 2017-2018 kampanjaan suunnattuja matkapaketteja matkanjärjestäjähintoineen. Tavoitteena on siis saada houkuteltua venäläisiä matkanjärjestäjiä tarjoamaan venäläiselle asiakkailleen vuodenvaihteen lomasesongin vaihtoehdoksi matkailukohdetta Hämeenlinnasta, Riihimäeltä, Forssasta tai Janakkalasta. Tätä varten pyydämme nyt matkailuyrityksiä kertomaan meille omasta tarjonnastaan kyseisenä ajankohtana, jotta voimme toteuttaa yhteisen myyntikampanjan Pietarissa.

Linnan Kehitys Oy kokoaa yhteen materiaalin kohteista, käännättää aineiston venäjänkielelle ja stilisoi sen yhteisen GoTavastia –ilmeen alle, painattaa sen sekä suorittaa käytännön markkinointityön paikanpäällä Pietarissa. Linnan Kehitys ei veloita yrityksiä tästä työstä lainkaan, vaan kaikki kustannukset käännöksistä ja painatuksesta katetaan Russia Business Point –hankkeen julkisella tuella. Yrityksen tarvitsee vain toimittaa tiedot tekstimuodossa suomenkielisenä määräaikaan mennessä.

Matkailuyrityksistä tarvittavat lyhyet tiedot suomenkielisinä:

-Kohteen nimi
-Tuote/palvelupaketin sisältö
-Matkustusajankohta
-Hinta
-Mahdollisten lisäpalveluiden hinta (esim. lisäyöt)
-Aktiviteetit
-Yhteystiedot: yhteyshenkilön nimi, sähköposti ja puhelin, www-sivut
-Muut mahdolliset tiedot (komissio, tarjouksen voimassaoloaika, yms.)

Aineisto tehdään siis tekstimuotoon eli mitään kuvia siihen ei liitetä. Deadline aineistolle on 4.8.2017 klo 16.00 osoitteeseen anastasia.kanervisto@linnan.fi. Kaikkien kohteiden aineistot kootaan yhteen esitteeseen yhteisen GoTavastia –ilmeen alle.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina