AC/DC vihkii käyttöön Kantolan tapahtumapuiston

Julkaistu 12.12.2014

Live Nation tuo Hämeenlinnan uuden tapahtumapuiston avajaiskonserttiin maailman suurimpiin rockbändeihin lukeutuvan australialaisyhtye AC/DC:n. Marraskuussa uuden levynsä julkaissut AC/DC vihkii puiston käyttöön megakonsertissa keskiviikkona 22. heinäkuuta. Konsertin lipunmyynti alkaa Lippupalvelussa keskiviikkona 17. joulukuuta.

”Tämän komeampaa alkua Kantolan tapahtumapuisto ei voisi saada! Olemme innokkaina odottaneet, että pääsemme julkistamaan ensimmäisen maailmanluokan konsertin. Nyt kaupunki ja seudun toimijat voivat alkaa toden teolla hommiin, ja heinäkuussa olemme enemmän kuin valmiit vastaanottamaan kymmenet tuhannet konserttivieraat. Olemme alusta asti olleet vakuuttuneita, että päätöksemme puiston rakentamisesta oli oikea ja toivotamme kaikki tervetulleeksi Hämeenlinnan”, hehkuttaa Hämeenlinnan kaupunginjohtaja Timo Kenakkala.

AC/DC teki edelliset Suomen keikkansa Olympiastadionilla vuonna 2009 ja Tampereen Ratinan stadionilla vuonna 2010, molemmat konsertit olivat loppuunmyytyjä. Vuonna 2015 yhtye suuntaa laajamittaiselle maailmankiertueelle, jota siivittää juuri julkaistun albumin suosio. Marraskuussa 2014 julkaistu, odotettu ”Rock or Bust” levy myi Suomessa jo ennakkoon platinaa ja se komeileekin parhaillaan albumilistan ykkössijalla. ”Rock or Bust” on ensimmäinen uutta materiaalia sisältävä albumi bändiltä kuuteen vuoteen, edellinen ”Black Ice” albumi nousi listaykköseksi 31 maassa ja on myynyt kahdeksan miljoonaa kappaletta. Lisätietoja konsertista Live Nationin tiedotteesta.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina