Ari Mielty Linnan Kiinteistökehityksen ja Hämeenlinnan Pysäköinnin toimitusjohtajaksi

Julkaistu 13.08.2019

Linnan Kiinteistökehitys Oy:n ja Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n hallitukset ovat valinneet Ari Mieltyn yhtiöiden toimitusjohtajaksi 1.9.2019 alkaen. Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n nykyinen toimitusjohtaja Jarmo Kulmala jää eläkkeelle marraskuun alussa.

Hämeenlinnan kaupungin konsernirakenneuudistuksen selvitystyöryhmä päätyi keväällä esittämään kaupunginhallitukselle, että Hämeenlinnan Pysäköinti Oy jatkaa omana yhtiönään siten, että yhtiön hallinnon kuluja pienennetään jaetun toimitusjohtajaresurssin kautta. Kaupunginhallitus päätti kokouksessaan 23.5.2019 esittää Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n ja Linnan Kiinteistökehitys Oy:n hallituksille, että hallitukset valitsevat yhtiöille yhteisen toimitusjohtajan Linnan Kehitys Oy:n ja Linnan Kiinteistökehitys Oy:n muodostaman organisaation sisältä.

Rakennusinsinööri, eMBA Ari Mielty on työskennellyt kiinteistökehityspäällikkönä Linnan Kehitys Oy:ssä syksystä 2016 alkaen. Ennen siirtymistään Linnan Kehitykseen Mielty, 56, toimi yrittäjänä rakennuttajakonsultoinnissa ja sitä ennen lähes 20 vuoden ajan rakennusliikkeiden johtotehtävissä.

– Arin johdolla Linnan Kiinteistökehityksen kiinteistösalkkua on viime vuosina järkeistetty ja kiinteistöjen käyttöaste on noussut huomattavasti. Lisäksi Ari on ollut merkittävässä roolissa mahdollistamassa uusien investointien käynnistämistä Hämeenlinnaan, viimeisimpänä Vanajantiellä nouseva valtion virastotalokokonaisuus, Linnan Kiinteistökehitys Oy:n ja Hämeenlinnan Pysäköinti Oy:n hallituksien puheenjohtaja Kari Saarinen toteaa.

Ari Mielty ottaa uuden haasteen vastaan innostuneena.

– Syntymäkaupunkini kehittäminen on lähellä sydäntäni ja molemmat yhtiöt ovat omalta osaltaan viemässä Hämeenlinnaa eteenpäin. On hienoa päästä tekemään tätä yhdessä yhtiöiden osaavan henkilöstön kanssa. Tartun uuteen tehtävään innolla, Ari Mielty vakuuttaa.

Lisätietoja:

Ari Mielty
Kiinteistökehityspäällikkö, Linnan Kehitys Oy
p.0400 481 454
ari.mielty@linnan.fi

Kari Saarinen
Toimitusjohtaja, Linnan Kehitys Oy
p. 040 722 1712
kari.saarinen@linnan.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina