Aulangon Katajistoon uutta yritystoimintaa

Julkaistu 26.04.2017

Linnan Kiinteistökehitys Oy ja Fenix Ohjelmapalvelut Oy ovat solmineet usean vuoden vuokrasopimuksen Aulangon Katajiston alueesta. Aulangon kehittäminen alkoi joulukuussa 2016, kun Evon Luonto Oy aloitti entisen Aulangon Heikkilän alueella.

Nyt tehdyn sopimuksen avulla Fenix Ohjelmapalvelut Oy mahdollistaa laajan väline- ja ohjelmavalikoimansa ympärivuotisen käytön huomattavasti laajemmassa mittakaavassa kuin tähän asti toimiessaan Kantolassa. Aulangon kehittämiseen on perustettu Aulanko Outdoors –ulkoilukonsepti, joka keskittyy päiväohjelmien kautta lisäämään ulkopaikkakuntalaisten kiinnostusta Hämeenlinnaa kohtaan.

-Alamme kehittämään Katajistonrannasta leirintäalueen sijaan ympärivuotista ja monipuolista ulkoilun sekä tyky- ja virkistystapahtumien keskusta. Aulangolla saamme monipuolisen luontoliikuntavälineistömme tehokkaasti kaupunkilaisten ja matkailijoiden käyttöön upeissa puitteissa, kuvailevat Jyri ja Kirsi Reinikka Fexin Ohjelmapalveluista.

-Uskomme vahvasti Aulangolla toimivien muiden yrittäjien yhteistyöhön ja lisääntyvään ohjelmatarjontaan eri toimijoiden välillä, toteaa Mervi Käki Linnan Kiinteistökehityksestä, olen myös erittäin iloinen, että jälleen paikallinen yrittäjä uskoo matkailun suotuisaan kehittymiseen ja tekee investointeja. Varmaankin Aulangolla on juuri paikallisille erityinen paikka sydämessään. Iloinen olen myös siitä, että kesän isoihin tapahtumiin saadaan taas toivottua lisäkapasiteettia.”

-Aulangolla on vielä paljon potentiaalia, miettii Ari Mielty Linnan Kiinteistökehitys Oy:stä, joulukuussa julkistettu investointi Aulangon Heikkilään ja nyt julkistettu investointi Katajistoon, samoin kuin voimakkaasti kasvavat vierailijaluvut, siis lähes puoli miljoonaa, tietävät hyvää myös jatkokehittämiselle ja uusille investoinneille. Käynnissä on edelleen neuvotteluja uusista toiminnoista alueelle.

Fenix Ohjelmapalvelut Oy on hämeenlinnalainen vuonna 1996 perustettu ohjelmapalvelualan yritys, jonka toimialueena on koko eteläinen Suomi.

Lisätietoja:

Fexin Ohjelmapalvelut, Jyri Reinikka, puh 040 526 1261
Linnan Kiinteistökehitys Oy, kiinteistökehityspäällikkö Ari Mielty, puh. 0400 481 454
Linnan Kiinteistökehitys Oy, toimitusjohtaja Mervi Käki, puh. 040 742 4054
www.fenixohjelmapalvelut.fi
www.aulankooutdoors.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina