Finnacta toi myynnin huippuosaamisen Hämeenlinnaan

Julkaistu 04.12.2018

Markkinoinnin monipalvelutalo Finnactan uudella toimistolla Reskalla kilahtaa kello onnistuneen kaupan merkiksi. Kaupan tehnyt työntekijä näyttää voitonmerkkiä ja käy vetämässä viivan seinällä olevaan tauluun. Viiva on jo neljäs, ja kello käy vasta puoltapäivää.

– Olemme toimeksiantajien keskuudessa tunnettuja siitä, että meillä työntekijät pärjäävät työssä keskimääräistä selvästi paremmin, kertoo Finnactan toimitusjohtaja Timo Soikkeli.

– Yksi osa menestysreseptiämme on se, että toimipisteiden vetäjien ja kouluttajien ammattitaito on huipputasoa, mikä heijastuu myös myyjien ammattitaitoon. Myös markkinoitavien tuotteiden kohderyhmä on tarkkaan suunniteltu.

Finnactalle on myönnetty Asiakkuusmarkkinointiliiton Reilu Työnantaja –merkki.

– Toimialaamme liittyy paljon ennakkoluuloja ja käsityksiä, jotka haluamme omalla yrityskulttuurillamme muuttaa. Panostamme työntekijöiden perehdyttämiseen, kouluttamiseen ja viihtyvyyteen. Meillä on paljon erityyppisiä toimeksiantoja ja kannustavat palkitsemisjärjestelmät. Haluamme tarjota työntekijöillemme parhaat mahdolliset edellytykset huipputulosten tekemiseen.

Finnactan Timo Soikkeli, Andreij Ruoho, Jarno Hartikainen, Sanna Pura, Kaija Klemetti ja Ranja Ahlroth ovta tyytyväisiä uusiin toimitiloihin kävelykatu Reskalla.

Asenne ratkaisee

Finnacta sai alkunsa kun Soikkelin ja toisen osakkaan, Jarno Hartikaisen, ajatukset kaupanteosta kohtasivat.

– Olimme aiemmin samassa työpaikassa ja meillä oli hyvin samanlainen käsitys siitä, miten kauppaa kannattaa tehdä. Ja miten sitä ei ainakaan pidä tehdä, Soikkeli naurahtaa.

Syksyllä Hämeenlinnaan avattu toimisto on valtakunnallisesti toimivan Finnactan 10. toimipiste ja palkkalistoilta löytyy yhteensä noin 150 työntekijää. Vuonna 2012 perustettu yritys on hyvässä kasvuvauhdissa, mistä osoituksena Kauppalehden myöntämä Menestyjät 2017 –tunnus.

Ensi vuonna toimiston kellon on tarkoitus kilistä vielä useammin, sillä Finnacta on rekrytoimassa Hämeenlinnan toimistoonsa 20 uutta työntekijää. Aluksi.

– Hakijoiden ei tarvitse olla myyntityön ammattilaisia, vaan meiltä saa työhön hyvin perusteellisen koulutuksen. Asenne ja halu menestyä ratkaisee. Meillä työskentelee monen ikäisiä ihmisiä nuorista eläkeläisiin. Työt on myös mahdollista sovittaa joustavasti esimerkiksi opiskelun tai vaikka treenivuorojen oheen.

Aktiivinen yhteydenpito kannatti

Soikkeli kiittelee Linnan Kehityksen aktiivisuutta yhteydenpidossa.

– Linnan Kehityksen Ari Räsänen on meitä sinnikkäästi houkutellut Hämeenlinnaan jo vuosien ajan. Itse asiassa Hämeenlinna on ollut Seinäjoen lisäksi ainoa paikkakunta, josta meihin on paikallisen elinkeinoyhtiön tai vastaavan tahon toimesta oltu yhteydessä.

Soikkeli kertoo olleensa jopa hämmästynyt saadusta vastaanotosta.

– On ollut ilo tulla Hämeenlinnaan. Meidät on otettu avosylin vastaan ja Linnan Kehitykseltä olemme saneet valtavasti apua monessa asiassa. Tästä on hyvä lähteä laajentamaan ja syventämään yhteistyötä myös Linnan Kehityksen yrityskehityspuolen kanssa, josta meihin onkin oltu yhteydessä.

Kirjoittaja

  • Linnan Kehitys Oy

    blogi

    010 524 3261

Jaa LinkedInissä

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina