Hauholaiset yritykset yhdistävät voimiaan – talvikautta vauhditetaan lounaspassilla

Julkaistu 09.05.2019

Ravintola-alan yritykset yhdistävät voimansa ja aloittavat keskinäisen yhteistyön Hämeenlinnan Hauhon pitäjässä. Kesällä virkeän mökkipitäjän yritystoiminnan haasteena ovat erityisesti talvikuukaudet, jolloin kesäasukkaat ovat poissa asiakaskunnasta. Tähän haasteeseen vastaa nyt ”Hauholainen lounaspassi” yhteistyössä kuuden alueen lounasyrityksen kanssa.

Hauholainen lounaspassi on uudentyyppinen tapa tehdä yhteistyötä eri yritysten välillä. Lounaspassin ideana on kannustaa sekä alueen omia asukkaita että myös vierailijoita ja kesäasukkaita aktivoitumaan ja asioimaan alueen lounasravintoloissa sekä käyttämään aktiivisesti palveluja oman pitäjän alueella.

Tiistaina 14.5.2019 käyttöön otettavan lounaspassin voimassaoloaika päättyy vuoden 2020 loppuun. Ideana on, että lounastaja kerää passiinsa leiman kaikista passin lounasravintoloista ja jättää täyden passin yhteystiedoillaan arvontaan johonkin näistä ravintoloista. Voimassaoloaikana suoritetaan viisi arvontaa ja jokaisen arvonnan voittaja saa yhden ilmaisen lounaan kaikista passin lounaspaikoista. Voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti.

Arvontapäivät ovat: 7.8.2019 / 11.12.2019 / 13.5.2020 / 5.8.2020 / 9.12.2020

Hauholainen lounaspassi syntyi Hauhon Yrittäjien hallituksen jäsenen Tuija “Mimi” Mannilan aloitteesta.

– Olen nyt seurannut monien yritysten kamppailua talvikuukausista selviämisen kanssa ja sen pohjalta lähdin ideoimaan ravintola-alalle erilaisia yhteistyökuvioita. Ravintolat ja niiden pärjääminen on yksi tärkeimmistä yhteisöllisyyden ylläpitäjistä. Monilta alueilta ovat perinteiset ”Shellin baarit” hävinneet joten tarvitaan elinvoimaisia paikkoja, joissa ihmiset voivat vaihtaa kuulumisia ja olla osa yhteisöä. Huomasin etten itsekkään ole käynyt lounastamassa kaikissa näissä paikoissa ja sehän on oikeasti näin hauholaisena aika noloa! Toivottavasti tämän passin myötä ihmiset innostuvat “lounaskierrokselle” ja ottavat ihan kunnia-asiakseen kannattaa lähipalveluja, Mannila miettii.

– Haluan kehittää asioita yrittäjyyden ja yritystoiminnan kautta. Kaikki seura- ja yhdistystoiminta on hyvin tärkeää, mutta samalla on tunnustettava että liiketoiminta on se, millä alueiden elinvoimaisuus kehittyy ja kasvaa. Kuntiin ja pienille maaseutupaikkakunnille tarvitaan vireyttä, yhteisöllisyyttä, oikeaa työtä, yrittäjyyttä ja kannattavaa liiketoimintaa.

Jaa LinkedInissä

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina