Innopark

Innopark on Visamäessä vireä yhteisö, jossa eri alojen yritykset saavat toisiltaan synergiaa. Visamäkeen sijoittuva yritys voi keskittyä omaan ydinosaamiseensa, sillä Innopark yhteistyökumppaneineen hoitaa asiakkaillensa tarpeelliset asiantuntija- ja tukipalvelut.

Innopark palvelee

Innopark on asiakasyrityksiään varten. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on paras paikka ja tukitoiminnot toimintaansa varten. Toimitilat muodostavat ensin kehyksen, jonka lisäksi tarjoamme asiakkaille myös kaiken muun tuen ja palvelun. Hyvän toimitilan tulee sopeutua kulloisiinkin yrityksen tarpeisiin, ja tehtävänämme on tuntea asiakasyritystemme tarpeet. Tiloissamme pienikin yritys saa pääkonttoritasoiset puitteet ja palvelut. 

Jotta yritys voi aidosti keskittyä omaan ydinosaamiseensa, sen kannattaa ratkaista kuka huolehtii tai millä resursseilla vaikkapa työtilojen siisteydestä, missä kokoukset pidetään ja kuka toimittaa tarjoilut. Innoparkin toimitilapalvelut kattavat kaikki tarpeelliset tila-, liiketoiminnan tuki-, yhteisö- ja kiinteistöpalvelut. Toimintamallimme antaa yrityksille hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja hyödyntää osaamistaan.

Kaikissa palveluihin liittyvissä tiedusteluissa ja varauksissa ota yhteyttä Innoparkin aulapalveluun:

Puh. 010 524 3261
(puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
tai visainfo@linnan.fi

Lue lisää

Neuvottelutilat

Innoparkista löydät korkealaatuiset ja hyvin varustellut neuvottelutilat keskeisellä paikalla ja hyvillä pysäköintimahdollisuuksilla. Tarjoilut voit tilata helposti tilavauksen yhteydessä.

Tutustu neuvottelutiloihin

Urban office -kaupunkitoimisto | Urban Office Innopark

Hämeenlinnassa Innoparkissa sijaitseva Urban Office –kaupunkitoimisto tarjoaa viihtyisät tilat lyhytaikaiseen työskentelyyn. Tilan voi varata enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan. Tilat ovat avoimia kaikille, mutta palvelevat erityisesti yrittäjiä, freelancereitä, opiskelijoita ja etätyöskentelijöitä. Urban Office –tilat ovat käytettävissä Innoparkin aukioloaikoina arkisin klo 8-16.

Työskentelypiste
Urban Office –tila sijaitsee Innopark -rakennusten ensimmäisessä kerroksessa ja tilasta löytyy muutamia työpisteitä. Tilassa on pistorasioita, joista asiakkaat saavat sähkövirtaa laitteelleen sekä WLAN -yhteys. Tulostaminen on mahdollista pientä veloitusta vastaan.

Virtual Office

Palvelutuote joka mahdollistaa yritykselle ja yrittäjälle joukon korkealaatuisia toimitilapalveluita, osoitteen arvostetusta yhteisöstä ja muita Innoparkin vuokralaisten yhteisöetuja. Omaan Virtual Officeen sisältyvät postiosoite Innoparkissa sekä alennukset Innoparkin palveluista (esim. neuvottelutilat).

Hinta alkaen 90,00 € / kuukausi.

InnoSauna

Viihtyisät tilat rennon virallisiin neuvotteluihin tai mukavaan viihtymiseen, hyvässä seurassa.

InnoSauna sisältää mukavan rennon oleskelu / neuvottelutilan 10-20 hengelle. Viihtyisän ja edustavan saunan, pukeutumistilan, WLAN-verkon, hyvän esitystekniikan, television, jääkaapin, tarjoiluastioita: lautasia, aterimia, laseja, kertakäyttöiset istuinaluset lauteille. Sauna sijaitsee Innopark – rakennuksessa, osoitteessa Vankanlähde 7.

InnoGym

Monipuoliset harjoitusmahdollisuudet sisältävä ja työkykyä paranta kuntoilukeskus työpaikallasi. InnoGym sijaitsee Innopark – rakennuksessa.

Innoparkin kohteet

Innopark nimen alla toimitilojamme löytyy Visamäestä, Moreenista sekä Lammilta. Tutustu kohteisiimme, joiden yhteenlaskettu neliömäärä on noin 30 000 m²

Lue lisää

Visamäki

Puistomainen Visamäki sijaitsee moottoritie E12 ja Valtatie 10:n risteyksessä. Visamäestä löytyy erityyppisiä tiloja niin pienille kuin suurille yrityksille: vuokrattavissa on erityyppisiä tiloja yhden henkilön huoneista kokonaisiin kerroksiin saakka. Joustava ja nykyaikainen toimistotila on suunniteltu tukemaan sinne sijoittuvien yritysten liiketoimintaa. Innopark tarjoaa Visamäessä yrityksille ainutlaatuisen toimintaympäristön, jossa yhdistyvät tilat ja monipuoliset liiketoiminnan kehittämispalvelut yritysten eri toimintavaiheisiin.

INNOPARK 1 ja 2 –rakennukset Visamäessä tarjoavat nykyaikaisen työympäristön pienemmille ja suuremmille yrityksille:
5 kerrosta toimistotilaa sekä varastotiloja kellarissa
Kolmessa neuvottelutilassa paikat 6−20 henkilölle
Kohteessa lounasravintola KYÖKKI Visamäki
HAMKin auditorio tilauksesta käytettävissä 100−400 henkilölle

INNOPARK 1: 6983,5 m²
INNOPARK 2: 5953 m²

VISATALO Visamäessä sijaitsee puistomaisella kampusalueella ja tarjoaa rauhallisen työympäristön pienemmille ja suuremmille yrityksille:
2 kerrosta toimistotilaa ja kellari varastokäyttöön
Kolme neuvottelutilaa 6−18 henkilölle
Kohteessa intialainen Ravintola OM

VISATALO, 2727 m²

Steel ja Innosteel Moreenissa

Innoparkin teollinen ulottuvuus sijaitsee Moreenin teollisuuspuistoissa, johon on keskittynyt logistiikka-, metalli- ja ympäristöalan yrityksiä. Moreeniin on tuotu teknologiakonsepti tuotantoyritysten ulottuville ja yhdistetty tuotanto- ja toimistotilat mäntymetsäiseen ympäristöön. Moreenin toimitilakohteemme Steel ja Innosteel sijaitsevat logistisesti erinomaisella paikalla vilkkaan Turku-Lahti-tien ja Tampere-Helsinki-tien risteyksen tuntumassa. Moreenista on noin kolme kilometriä Hämeenlinnan keskustaan. Alue on helposti tavoitettavissa kaikissa ilmansuunnista. Noin tunnin säteellä asuu suurin osa suomalaisista.

Steelissä eri toimijat saman katon alla

Vuonna 2008 alussa alueelle valmistui toimisto- ja palvelurakennus Steel, joka tarjoaa useita erilaisia tilaratkaisumahdollisuuksia. Vuokralaisella on mahdollisuus sisustaa tilojaan omia tarpeitaan vastaaviksi. Rakennukset on suunniteltu viihtyisiksi ja tehokkaiksi työskennellä. Yritysten tarpeiden muuttuessa tilat voidaan joustavasti muuntaa uuteen tilanteeseen sopivaksi. Vuokrattavat tilat voivat olla yhden hengen huoneista kokonaisiin kerroksiin asti.

Metallialan toimijat synnyttivät yhteistyössä InnoSteelin

InnoSteel-rakennus on kooltaan noin 4 000 bruttoneliötä, ja se valmistui marraskuussa 2005. Rakennuksen rakennutti Teknologiakeskus Innopark Oy ja sen toteutti Ruukki. Innosteelistä löytyy toimistotilojen lisäksi myös tuotantotilaa.

Moreenissa sijaitsevat Steel ja InnoSteel tarjoavat innovatiivisen ympäristön metalliteknologian yrityksille ja niiden verkostoille.
Toimisto- ja tuotantotiloja
5 neuvottelutilaa, joissa paikat 10−30 henkilölle
Lounasravintola KYÖKKI Moreeni

STEEL 2926 m²
INNOSTEEL 4478 m²

Lammi

Lammin biologisella asemalle sijaitsee Lammin Biokylä, jossa yhdistyy huippututkimusta palveleva halli sekä toimisto-, neuvottelu- ja majoitustilat. Linnan Kiinteistökehitys on solminut vuokrasopimuksen Mehiläinen Oy:n kanssa ja Mehiläinen on vuokrannut kokonaisuudessaan Lammin Biokylän tilat tehostettuun palveluasumiseen. Biokylä sijaitsee keskeisellä paikalla Hämeessä. Kylä on Tampere-Lahti-tien läheisyydessä ja siitä on nopea yhteys suurimpiin kaupunkeihin, sillä se sijaitsee 35 km Hämeenlinnasta, 40 km Lahdesta ja 90 km Tampereelta.

Lammin Biokylä:
Toimistoyksiöitä 16 kpl (20 m²), joissa yöpymismahdollisuus
Toimistotiloja 7 kpl (30 m²)
Tilat 10−20 organisaatiolle
Viihtyisä edustussauna

LAMMI 1339 m²

Kokoustilat

Innoparkista löydät korkealaatuiset ja hyvin varustellut neuvottelutilat keskeisellä paikalla ja hyvillä pysäköintimahdollisuuksilla.
Tarjoilujen tilaukset helposti tilavarauksen yhteydessä.

 

Lue lisää

Tilavaraukset

Kirjaudu varausjärjestelmään

Mikäli tarvitset käyttäjätunnukset varausjärjestelmään tai haluat tehdä yksittäisiä tilavarauksia,

ota yhteyttä Innoparkin aulapalveluun:

visainfo@linnan.fi
Puh. 010 524 3261
(puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Emme vuokraa kokous – tai saunatilojamme yksityishenkilöiden käyttöön.

KOKOUSTILAT INNOPARK, VANKANLÄHDE 7

malva_neuvottelutilat

Malva, 8 henkilöä
Innopark 1 ja 2 -rakennusten aulassa sijaitseva rennon tyylikäs pikkukabinetti kahdeksalle henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: Datatykki, WLAN-yhteys, valkokangas, fläppitaulu ja maksullinen tulostusmahdollisuus. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 15 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

viola_neuvottelutilat

Viola, 12 henkilöä
Innopark 1 ja 2 -rakennusten aulassa sijaitseva tyylikäs ja moderni neuvottelutila 12 henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: Datatykki, WLAN-yhteys, valkokangas, fläppitaulu, tussitaulu ja maksullinen tulostusmahdollisuus. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 22,50 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Neslia, 12 henkilöä

Innopark 1 ja 2 -rakennusten aulan tuntumassa sijaitseva koulutustila Neslia toimii neuvottelu-/kokous-/esittelytilana, johon mahtuu 12 henkilöä. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: Datatykki, WLAN-yhteys, valkokangas, fläppitaulu ja maksullinen tulostusmahdollisuus.(Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 15 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Tilia, 20 henkilöä
Innopark 1 ja 2 -rakennusten aulan tuntumassa sijaitseva koulutustila Tilia toimii neuvottelu-/kokous-/esittelytilana, johon mahtuu 20 henkilöä.
Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: Datatykki, WLAN-yhteys, valkokangas, fläppitaulu ja maksullinen tulostusmahdollisuus.(Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 37,50 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Avena, 8 henkilöä
Innopark 1 ja 2 -rakennusten aulassa sijaitseva rennon tyylikäs pikkukabinetti kahdeksalle henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: Laajakuvanäyttö, WLAN-yhteys, fläppitaulu ja maksullinen tulostusmahdollisuus. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 15 €/h, (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Kymppi, 10 henkilöä
Innopark 1 ja 2 -rakennusten aulan tuntumassa sijaitseva rennon tyylikäs kabinetti 5 – 10 henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: Laajakuvanäyttö, tussitaulu, WLAN-yhteys ja maksullinen tulostus mahdollisuus. (Liitännät: HDMI) Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 15,00 €/h, (toimitila-asiakkaat – 20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

InnoSauna
Viihtyisät tilat rennon virallisiin neuvotteluihin tai mukavaan viihtymiseen. InnoSauna sisältää oleskelu-/neuvottelutilan 10-20 hengelle sekä saunan.
Varustus: pukeutumistila, WLAN-verkko, datatykki, valkokangas, fläppitaulu, laajakuvatelevisio, jääkaappi, kertakäyttöisiä tarjoiluastioita: lautasia, aterimia, laseja, kertakäyttöiset istuinaluset lauteille
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut, kysy myös menuvaihtoehtoja
Vuokra: päiväkokouksen tuntihinta 27,50 €/h + alv 24%, Saunaillan hinta 330€ (toimitila-asiakkaat 220€, hintoihin lisätään alv 24 %)
Tilaukset ja tiedustelut InnoSaunan käytöstä Innoparkin aulapalvelusta.

KOKOUSTILAT, VISATALO, VISÄMÄENTIE 33


Ulmus, 18 henkilöä
Visatalon pääaulassa ravintolan vieressä oleva koulutustila Ulmus toimii neuvottelu-/kokous-/esittelytilana, johon mahtuu 18 henkilöä.
Varustus: Datatykki, WLAN-yhteys, valkokangas, tussitaulu
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 22,50 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Pinus, 9 henkilöä
Yhdeksälle henkilölle mitoitettu hyvätasoinen kabinetti Pinus sijaitsee Visatalon pääaulassa ravintolan vieressä.
Varustus: WLAN-yhteys, laajakuvanäyttö, fläppitaulu ja tussitaulu
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 10 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Prunus, 6 henkilöä
Visatalon 1. kerroksessa sijaitseva valoisa koulutustila kuudelle henkilölle.
Varustus: WLAN-yhteys, laajakuvanäyttö, fläppitaulu ja tussitaulu. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 10 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

KOKOUSTILAT STEEL, TERMINAALITIE

Austeniitti, 12 henkilöäausteniitti
Steelin aulan ja ravintolasalin vieressä sijaitseva tyylikäs ja toimiva neuvottelutila 12 henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: WLAN-yhteys, valkokangas, datatykki ja fläppitaulu. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 22,50 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Perliitti, 14 henkilöä
Steelin 1.kerroksessa sijaitsevat rauhalliset ja tehokkaat neuvottelutilat 14 henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: WLAN-yhteys, valkokangas, datatykki, fläppitaulu. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 15 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Ferriitti, 10 henkilöä
Steelin 1.kerroksessa sijaitsevat rauhalliset ja tehokkaat neuvottelutilat 10 henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: WLAN-yhteys, valkokangas, datatykki, fläppitaulu. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 15 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Bainiitti, 10 henkilöä
Steelin 1.kerroksessa sijaitsevat rauhalliset ja tehokkaat neuvottelutilat 10 henkilölle. Lounasravintola Kyökin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: WLAN-yhteys, valkokangas, datatykki, fläppitaulu. (Liitännät: HDMI)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 15 €/h (toimitila-asiakkaat – 20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

Martensiitti, 30 henkilöä
Steelin 1.kerroksessa sijaitseva koulutustila Martensiitti toimii neuvottelu-/kokous-/esittelytilana, johon mahtuu 30-36 henkilöä. Ravintola SteelPanin palvelut helposti hyödynnettävissä.
Varustus: Datatykki, WLAN-yhteys, valkokangas, fläppitaulu, tussitaulu. (Liitännät: HDMI, VGA)
Lisäpalvelut: Ravintolapalvelut
Vuokra: 37,50 €/h (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

KOKOUSTILAT MYLLYKULMA, Turuntie 4-6

Mamselli
MyllyKulman toisessa kerroksessa sijaitseva tyylikäs ja moderni neuvottelutila 16 henkilölle.
Varustus: Laajakuvanäyttö, WLAN-yhteys, fläppitaulu. (Liitännät: VGA , HDMI)
Vuokra: 22,50 €/h, (toimitila-asiakkaat -20 %, hintoihin lisätään alv 24 %)

KOKOUSTILAT LASIKULMA, Kasarmikatu 23

LasiKulman sauna

Tyylikäs ja edustava saunakokonaisuus rennon virallisiin neuvotteluihin tai mukavaan viihtymiseen. Sauna sijaitsee LasiKulmassa, osoitteessa Kasarmikatu 23, rakennuksen ylimmässä kerroksessa.
LasiKulman Sauna sisältää: mukavan oleskelu-/neuvottelutilan 20 hengelle tai kaikki tilat mukaan lukien noin 40 hengen viihtyisän yhdessäolon tilan niin koulutuksiin kuin illanistujaisiin.
Kokoustilasta löytyy helposti muunneltava kalustus 20 hengelle, sekä kokoustilan yhteydestä kaareva sohvaerkkeri yli 10 hengelle.
Varustus: WLAN-verkko, datatykki, valkokangas, fläppitaulu. (Liitännät: VGA ja HDMI)

Viihtyisästä ja edustavasta saunasta voi löylyjen lomassa ihailla näkymiä Hämeen Linnalle. Saunaosastolta pääsee pukeutumistilan kautta vilvoittelemaan tilavalle kattoterassille.

LasiKulman keittiö on hyvin varusteltu kodinkoneiltaan, ruokailu- ja kahvitusastiasto löytyy 40 hengelle.
Lisäpalvelut: Rakennuksen katutasossa sijaitseva Amican ravintola Kasamica. Ravintolasta voi kysyä menuvaihtoehtoja kokouksiin ja illanistujaisiin, kasamica@amica.fi.

Vuokra: päiväkokouksen tuntihinta 32,50 €/h + alv 24%, Saunaillan hinta 400€ (toimitila-asiakkaat 300€, hintoihin lisätään alv 24 %)
Tilaukset ja tiedustelut InnoSaunan käytöstä Innoparkin aulapalvelusta.

Yhteisön yritykset

Innopark on yli 130 asiakasyrityksen ja yli 1600 henkilön työpaikka. Innopark on yhteisö, jossa eri alojen yritykset hyötyvät synergiasta ja palvelevat toisiaan. Esimerkiksi Innoparkissa toimii kolme eri henkilöstöravintolaa: Visamäessä ja Moreenissa.

Tutustu yrityksiin

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina