Innopark palvelee

Innopark on asiakasyrityksiään varten. Huolehdimme siitä, että yrityksillä on paras paikka ja tukitoiminnot toimintaansa varten. Toimitilat muodostavat ensin kehyksen, jonka lisäksi tarjoamme asiakkaille myös kaiken muun tuen ja palvelun. Hyvän toimitilan tulee sopeutua kulloisiinkin yrityksen tarpeisiin, ja tehtävänämme on tuntea asiakasyritystemme tarpeet. Tiloissamme pienikin yritys saa pääkonttoritasoiset puitteet ja palvelut. 

Jotta yritys voi aidosti keskittyä omaan ydinosaamiseensa, sen kannattaa ratkaista kuka huolehtii tai millä resursseilla vaikkapa työtilojen siisteydestä, missä kokoukset pidetään ja kuka toimittaa tarjoilut. Innoparkin toimitilapalvelut kattavat kaikki tarpeelliset tila-, liiketoiminnan tuki-, yhteisö- ja kiinteistöpalvelut. Toimintamallimme antaa yrityksille hyvät mahdollisuudet verkostoitua ja hyödyntää osaamistaan.

Kaikissa palveluihin liittyvissä tiedusteluissa ja varauksissa ota yhteyttä Innoparkin aulapalveluun:

Puh. 010 524 3261
(puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)
tai visainfo@linnan.fi

Neuvottelutilat

Innoparkista löydät korkealaatuiset ja hyvin varustellut neuvottelutilat keskeisellä paikalla ja hyvillä pysäköintimahdollisuuksilla. Tarjoilut voit tilata helposti tilavauksen yhteydessä.

Tutustu neuvottelutiloihin

Urban office -kaupunkitoimisto | Urban Office Innopark

Hämeenlinnassa Innoparkissa sijaitseva Urban Office –kaupunkitoimisto tarjoaa viihtyisät tilat lyhytaikaiseen työskentelyyn. Tilan voi varata enintään kahdeksi tunniksi kerrallaan. Tilat ovat avoimia kaikille, mutta palvelevat erityisesti yrittäjiä, freelancereitä, opiskelijoita ja etätyöskentelijöitä. Urban Office –tilat ovat käytettävissä Innoparkin aukioloaikoina arkisin klo 8-16.

Työskentelypiste
Urban Office –tila sijaitsee Innopark -rakennusten ensimmäisessä kerroksessa ja tilasta löytyy muutamia työpisteitä. Tilassa on pistorasioita, joista asiakkaat saavat sähkövirtaa laitteelleen sekä WLAN -yhteys. Tulostaminen on mahdollista pientä veloitusta vastaan.

Virtual Office

Palvelutuote joka mahdollistaa yritykselle ja yrittäjälle joukon korkealaatuisia toimitilapalveluita, osoitteen arvostetusta yhteisöstä ja muita Innoparkin vuokralaisten yhteisöetuja. Omaan Virtual Officeen sisältyvät postiosoite Innoparkissa sekä alennukset Innoparkin palveluista (esim. neuvottelutilat).

Hinta alkaen 90,00 € / kuukausi.

InnoSauna

Viihtyisät tilat rennon virallisiin neuvotteluihin tai mukavaan viihtymiseen, hyvässä seurassa.

InnoSauna sisältää mukavan rennon oleskelu / neuvottelutilan 10-20 hengelle. Viihtyisän ja edustavan saunan, pukeutumistilan, WLAN-verkon, hyvän esitystekniikan, television, jääkaapin, tarjoiluastioita: lautasia, aterimia, laseja, kertakäyttöiset istuinaluset lauteille. Sauna sijaitsee Innopark – rakennuksessa, osoitteessa Vankanlähde 7.

InnoGym

Monipuoliset harjoitusmahdollisuudet sisältävä ja työkykyä paranta kuntoilukeskus työpaikallasi. InnoGym sijaitsee Innopark – rakennuksessa.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina