Innoparkin kohteet

Innopark nimen alla toimitilojamme löytyy Visamäestä, Moreenista sekä Lammilta. Tutustu kohteisiimme, joiden yhteenlaskettu neliömäärä on noin 30 000 m²

Visamäki

Puistomainen Visamäki sijaitsee moottoritie E12 ja Valtatie 10:n risteyksessä. Visamäestä löytyy erityyppisiä tiloja niin pienille kuin suurille yrityksille: vuokrattavissa on erityyppisiä tiloja yhden henkilön huoneista kokonaisiin kerroksiin saakka. Joustava ja nykyaikainen toimistotila on suunniteltu tukemaan sinne sijoittuvien yritysten liiketoimintaa. Innopark tarjoaa Visamäessä yrityksille ainutlaatuisen toimintaympäristön, jossa yhdistyvät tilat ja monipuoliset liiketoiminnan kehittämispalvelut yritysten eri toimintavaiheisiin.

INNOPARK 1 ja 2 –rakennukset Visamäessä tarjoavat nykyaikaisen työympäristön pienemmille ja suuremmille yrityksille:
5 kerrosta toimistotilaa sekä varastotiloja kellarissa
Kolmessa neuvottelutilassa paikat 6−20 henkilölle
Kohteessa lounasravintola KYÖKKI Visamäki
HAMKin auditorio tilauksesta käytettävissä 100−400 henkilölle

INNOPARK 1: 6983,5 m²
INNOPARK 2: 5953 m²

VISATALO Visamäessä sijaitsee puistomaisella kampusalueella ja tarjoaa rauhallisen työympäristön pienemmille ja suuremmille yrityksille:
2 kerrosta toimistotilaa ja kellari varastokäyttöön
Kolme neuvottelutilaa 6−18 henkilölle
Kohteessa intialainen Ravintola OM

VISATALO, 2727 m²

Steel ja Innosteel Moreenissa

Innoparkin teollinen ulottuvuus sijaitsee Moreenin teollisuuspuistoissa, johon on keskittynyt logistiikka-, metalli- ja ympäristöalan yrityksiä. Moreeniin on tuotu teknologiakonsepti tuotantoyritysten ulottuville ja yhdistetty tuotanto- ja toimistotilat mäntymetsäiseen ympäristöön. Moreenin toimitilakohteemme Steel ja Innosteel sijaitsevat logistisesti erinomaisella paikalla vilkkaan Turku-Lahti-tien ja Tampere-Helsinki-tien risteyksen tuntumassa. Moreenista on noin kolme kilometriä Hämeenlinnan keskustaan. Alue on helposti tavoitettavissa kaikissa ilmansuunnista. Noin tunnin säteellä asuu suurin osa suomalaisista.

Steelissä eri toimijat saman katon alla

Vuonna 2008 alussa alueelle valmistui toimisto- ja palvelurakennus Steel, joka tarjoaa useita erilaisia tilaratkaisumahdollisuuksia. Vuokralaisella on mahdollisuus sisustaa tilojaan omia tarpeitaan vastaaviksi. Rakennukset on suunniteltu viihtyisiksi ja tehokkaiksi työskennellä. Yritysten tarpeiden muuttuessa tilat voidaan joustavasti muuntaa uuteen tilanteeseen sopivaksi. Vuokrattavat tilat voivat olla yhden hengen huoneista kokonaisiin kerroksiin asti.

Metallialan toimijat synnyttivät yhteistyössä InnoSteelin

InnoSteel-rakennus on kooltaan noin 4 000 bruttoneliötä, ja se valmistui marraskuussa 2005. Rakennuksen rakennutti Teknologiakeskus Innopark Oy ja sen toteutti Ruukki. Innosteelistä löytyy toimistotilojen lisäksi myös tuotantotilaa.

Moreenissa sijaitsevat Steel ja InnoSteel tarjoavat innovatiivisen ympäristön metalliteknologian yrityksille ja niiden verkostoille.
Toimisto- ja tuotantotiloja
5 neuvottelutilaa, joissa paikat 10−30 henkilölle
Lounasravintola KYÖKKI Moreeni

STEEL 2926 m²
INNOSTEEL 4478 m²

Lammi

Lammin biologisella asemalle sijaitsee Lammin Biokylä, jossa yhdistyy huippututkimusta palveleva halli sekä toimisto-, neuvottelu- ja majoitustilat. Linnan Kiinteistökehitys on solminut vuokrasopimuksen Mehiläinen Oy:n kanssa ja Mehiläinen on vuokrannut kokonaisuudessaan Lammin Biokylän tilat tehostettuun palveluasumiseen. Biokylä sijaitsee keskeisellä paikalla Hämeessä. Kylä on Tampere-Lahti-tien läheisyydessä ja siitä on nopea yhteys suurimpiin kaupunkeihin, sillä se sijaitsee 35 km Hämeenlinnasta, 40 km Lahdesta ja 90 km Tampereelta.

Lammin Biokylä:
Toimistoyksiöitä 16 kpl (20 m²), joissa yöpymismahdollisuus
Toimistotiloja 7 kpl (30 m²)
Tilat 10−20 organisaatiolle
Viihtyisä edustussauna

LAMMI 1339 m²

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina