Liiketoiminnan alkuvaiheessa

Kaikki lähtee ideasta. Tutustu yritystoimintaa suunnittelevien työkaluihin ja rahoitusmahdollisuuksiin

Uudet liikeideat yritystoiminnaksi

Jokaisen menestyvän yrityksen lähtökohtana on vakuuttava liikeidea ja sen työstäminen konkreettiseksi yritystoiminnaksi. Onnistuakseen uuden liikeidean toteutuksessa yrityksen tulee selvästi ja täsmällisesti osoittaa, mitä hyötyä ideasta on asiakkaalle, millä markkinoilla se tuottaa hyötyä ja miten sillä ansaitaan rahaa.

Linnan Kehityksen yrityshautomopalveluiden piiriin on mahdollista päästä teknologia- ja osaamisintensiivisten kasvuun tähtäävien yrityksien.

Uusyrityskeskus auttaa aloittavan yrityksen liiketoimintasuunnitelman tekemisessä. Kun yritykselläsi on jo valmis liiketoimintasuunnitelma ja tarvitset tukea yrityksesi kasvulle, niin ota yhteyttä Linnan Kehityksen yrityskehittäjään.

Hämeen Uusyrityskeskus antaa henkilökohtaista neuvontaa yrityksen perustamista suunnitteleville. Neuvonantajat käyvät kanssasi liikeidean syvällisesti läpi henkilökohtaisessa neuvonnassa. Erityistä huomiota kiinnitetään liiketoiminnan kannattavuuteen, kilpailutilanteeseen ja rahoitukseen. Neuvonnan jälkeen pystyt harkitsemaan paremmin, onko yrityksen perustaminen tarkoituksenmukaista ja kannattavaa. Yritysneuvojat auttavat yrityksen perustajaa erilaisissa kysymyksissä kuten mahdollisissa lupa- ja verotusasioissa sekä perustamisilmoituksen tekemisessä.

UyK_logo

Hämeen Uusyrityskeskus
Sibeliuksenkatu 2 B 5. kerros
13100 HÄMEENLINNA

Olli Kari
yritysneuvoja, toimitusjohtaja
Puh. 050 5930 797 | olli.kari@uusyrityskeskus.fi

Janne Korpela
yritysneuvoja
Puh. 0400 813 270 | janne.korpela@uusyrityskeskus.fi

Suomi.fi, yrityspalvelut yhdestä paikasta

Tietoa ja palveluja yrityksen eri tilanteisiin, tutustu palveluun

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina