Toimitiloja menestyjille

Ei ole sattumaa että voimakkaasti kehittyvä korkeakoulukeskus on jo yli 100 asiakasyrityksen ja yli 1000 henkilön työpaikka. Laadukkaat toimitilat, näkyvä sijainti ja laaja palvelutarjonta mahdollistavat keskittymisen siihen mitä parhaiten osaat. Tarjoamme toimitiloja myös innovatiivisessa teollisessa ympäristössä Moreenin yrityspuistossa sekä kaupungin ydinkeskustassa. Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi vireään yhteisöömme!

Optimoimme työympäristöjä vastaamaan kunkin asiakkaamme erityistarpeita ja toteutamme juuri sinun yrityksellesi sopivat tilat. Vahvuuksiamme ovat myös ketterät tilojen muutokset pienempiin tai suurempiin tilatarpeiden muuttuessa. Yrityksesi tulee avullamme osaksi yhteisöä ja tarjoamme liike-elämän asiantuntijoitamme yrityksesi käyttöön.

Vuosittain mitattavan asiakastyytyväisyystutkimuksen mukaan meillä on tyytyväiset asiakkaat. 93 % mielestä olemme luotettava toimija, 88 % suosittelee tilojamme ja 84 % mielestä tilamme ovat viihtyisiä. Kokonaisarvosamme asteikolla 1-5 on 4,2.

Tarjoamme toimitiloja mm. alla olevista toimitaloista.

INNOPARK

Näkyvällä paikalla sijaitsevat, vuonna 2006 valmistuneet, toimitalot tarjoavat nykyaikaisia, muunneltavia toimitiloja yhteisöllisessä ja kehittyvässä ympäristössä Visamäen korkeakoulukeskuksen alueella. Toimisto- ja varastotilaa 12 937 brm2.

3 min. Helsinki – Tampere moottoritielle (vt 3)
1 min. Turun valtatielle (vt 10)
8 min. keskustaan

Palvelut: Aulapalvelu, neuvottelutilat, ravintolapalvelut, pysäköintilat, autopesula, kuntosali

Yrityksiä/referenssit: Ambientia, Kiertokapula Oy, Konecranes Oyj ja Tieto Oy

Tutustu kokoustiloihin

VISATALO

Visatalo sijaitsee Visamäen korkeakoulukeskuksen kehittyvällä kampusalueella upeiden puistomaisemien ympäröimänä. Tarjolla on viihtyisiä ja rauhallisia toimitiloja kahdessa kerroksessa – maisemat saat kaupan päälle.

3 min. Helsinki – Tampere moottoritielle (vt 3)
1 min. Turun valtatielle (vt 10)
8 min. keskustaan

Palvelut: Aulapalvelu ravintolan yhteydessä, neuvottelutilat, ravintolapalvelut, pysäköintitilat. Lisäksi läheisen Innopark -toimitalon palvelut hyödynnettävissä.

Yrityksiä/referenssit: SOL Palvelut Oy, Vahanen Oy

Tutustu kokoustiloihin

Moreeni INNOSTEEL ja STEEL

Moreenin yrityspuisto on innovatiivinen ja kehittyvä teollinen ympäristö, jonka monipuoliset palvelut ja kehittynyt infra mahdollistavat tehokkaan toiminnan. Alueella sijaitseva Steel tarjoaa muuntojoistavia, viihtyisiä toimisto- ja varastotiloja rauhallisessa ympäristössä. InnoSteel tarjoaa toimistotilojen lisäksi myös lämmintä hallitilaa varastointi- ja tuotantokäyttöön.

4 min. Helsinki – Tampere moottoritielle (vt 3)
2 min. Turun valtatielle (vt 10)
10 min. keskustaan

Palvelut Steelissä (InnoSteel helposti hyödynnettävissä) : Aulapalvelu, neuvottelutilat, ravintolapalvelut, pysäköintipaikat.

Yrityksiä/referenssit: Lujabetoni Oy, TEKME Oy, Caverion Suomi Oy, Damstahl Oy

Tutustu kokoustiloihin

Keskustakohde: LasiKulma

Rauhallisia ja viihtyisiä toimistohuoneistoja kävelymatkan päässä ydinkeskustasta. Kokonaisuutta täydentävät ylimmässä kerroksessa sijaitsevat valoisat kokous- ja saunatilat, alakerran lounasravintola sekä loistavat pysäköintimahdollisuudet.

4 min. Helsinki – Tampere moottoritielle (vt 3)
500 m keskustaan

Palvelut: Pysäköintipaikat, neuvottelutila, ravintolapalvelut, saunatilat

Yrityksiä/referenssit: Triplan Oy

Keskustakohde: Myllykulma

Myllykulman kotoisassa yhteisössä on tarjolla remontoituja ja toimivia toimitiloja loistavalla sijainnilla, kävelymatkan päässä ydinkeskussa.

700 m keskustaan 200 m kauppakeskus Goodmaniin
2 min Helsinki-Tampere moottoritielle (vt 3)

Palvelut: Pysäköintipaikat, neuvottelutilat, yhteiskeittiöt

Yrityksiä/referenssit: Hämeenlinnan kaupungin lomituspalvelut, Suomen Metsäkeskus ja SunUra Oy

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina