Linnan Kehitys Oy

Tutustu yhtiöömme

Linnan Kehitys Oy on Hämeenlinnan kaupungin kokonaan omistama elinkeinoyhtiö. Toimintamme on alkanut tässä muodossa 1.7.2014., jolloin yhtiöön fuusioitui viisi muuta yhtiötä. Yhtiöllä on siis pitkä historia, mutta uusi ja tulevaisuuteen katsova ote. Tutustu toimintaamme ja historiaamme.

Lue lisää

Elinkeinotoimistoista Hämeenlinnan kehittäjäksi

Ennen Linnan Kehitys Oy:tä Hämeenlinnan ja seudun elinkeinopalveluja tarjosivat vuonna 2000 seudulliseksi elinkeinoyhtiöksi perustettu Kehittämiskeskus Oy Häme sekä Teknologiakeskus Innopark Oy. Tuohon aikaan seudun muodostivat Hämeenlinna ja sen seitsemän ympäristökuntaa. Kukin kunta oli sitä ennen hoitanut itsenäisesti elinkeinotehtävänsä oman elinkeinoasiamiehen turvin. Samalla tiivistettiin muutoinkin yrityspalveluyhteistyötä keskittämällä palveluja Kastellin palvelukeskukseen, jossa toimi useita eri yrityspalvelujen tarjoajia. Asiakkailta tulleen palautteen pohjalta Hämeenlinnan kaupunki ryhtyi yksinkertaistamaan yrityspalvelujen rakennetta, joka selkeyttäisi ja tehostaisi toimintaa. Alkoi mittava prosessi, jonka tuloksena syntynyt Linnan Kehitys Oy starttasi 1.7.2014. Fuusiossa yhdistyivät viisi toimivaa ja viisi ei-toiminnassa olevaa yhtiötä kahdeksi yhtiöksi. Linnan Kehitys Oy on emoyhtiö, joka vastaa elinkeinon kehittämisestä ja sen tytär-kiinteistöyhtiö, Linnan Kiinteistökehitys Oy, omistaa yhtiön kiinteistöt.

Linnan Kehityksen tilinpäätös 2018
Linnan Kiinteistökehityksen tilinpäätös 2018

Lisätietoja Kari Saarinen, kari.saarinen@linnan.fi, puh. +358 (0)40 722 1712

Tehtävämme

Linnan Kehitys lisää Hämeenlinnan tunnettuutta ja taloudellista kasvua. Tehtävämme on hakea aktiivisesti uusia kasvun mahdollisuuksia kaupungille sekä yrityksille. Etsimme sijoittuvia yrityksiä ja helpotamme niiden sijoittumista ja investointeja tehokkaiden sijoittumispalveluiden avulla. Kehitämme kaupungissa toimivien yritysten liiketoimintaa sekä tuotamme yrityksille hyviä fyysisiä toimintaympäristöjä kehittämällä alueita ja kiinteistöjä sekä tarjoamalla toimitiloja. Olemme myös osaltamme lisäämässä kaupungin houkuttelevuutta yritysten, asujien ja matkailijoiden keskuudessa markkinoinnin keinoin sekä tarjoamme kaupunkia ja sen yrityksiä kongressien ja tapahtumien järjestäjille.

Tänä päivänä olemme vahvasti mukana kaikissa merkittävissä elinkeinohankkeissa ja niiden kehittämisessä. Olemme yritystemme ääni kaupunkiin päin ja viemme viestiä kaupungin päätöksentekoon. Vastaavasti viestimme kaupungin päätökset ja niiden vaikutukset yrityksillemme tai tänne sijoittumista harkiktseville.

Jos et löydä heti näiltä sivuilta ratkaisua ongelmaasi, ota reilusti yhteyttä. Emme veloita palveluistamme, joten ei maksa mitään käydä kunnon keskustelu, ehdota meille sopivaa aikaa. Jos emme löydä ratkaisua itse, niin varmasti löydämme tahon, joka on sinulle avuksi. Käytössä on laaja asiantuntijaverkosto, kontaktit henkilökohtaisella tasolla alueemme yrityksiin ja virkamiehiin, koulutusorganisaatioihin, julkisiin palveluihin, rahoittajiin, sijoittajiin ja muihin sidosryhmiin.

Arvomme

Ratkaisija ennen kaikkea
Löydämme rohkealla eteenpäin vievällä asenteella oikeat ratkaisumallit asiakkaan tarpeisiin.

Kasvun generaattori
Olemme luotettava, tunnettu ja innovatiivinen toimija, joka rakentaa verkostoja, vahvistaa Hämeenlinnan elinvoimaisuutta ja poistaa kasvun esteitä.

Vastuullinen tekijä
Eettisesti ja tavoitteellisesti toimiva yhteiskunnallinen uudistaja.

Intohimo onnistumisessa
Innostava, kannustava ja avoin työyhteisö – joukkue, jossa kasvaa vahvoja ratkaisijoita.

visitHämeenlinna

Hämeenlinna on ollut jo vuosikymmenen ajan vuosittain kasvava kaupunki. Kaupunkimme houkuttelee sujuvilla palveluilla, erinomaisilla liikunta- kulttuuri ja muilla vapaa-ajan palveluillaan uusia asukkaita. Kaupunki investoi julkiseen infraan vuosittain, tuohan tasainen kasvu osaltaan myös haasteen laadukkaiden asuinalueiden ja peruspalveluiden toteuttamiseen. Elinkeinoyhtiönä olemme mukana uusien asuntoalueiden, ja niihin liittyvien palveluiden kehittämisessä ja markkinoinnissa. Palveluiden pitkäjänteisen kehittämisen keskiössä ovat älykkäät palvelut ja älykäs liikkuminen.

Matkailu on aina ollut Hämeenlinnalle tärkeä toimiala ja kehitykseen on panostettu vahvasti. Hämeen keskiaikainen linna on seissyt Vanajaveden rannalla jo lähes 800 vuotta. Linna on ollut ja tulee aina olemaan tunnetuin maamerkkimme. Lisäksi kaupunkimme vetovoimaa lisää Aulanko, joka tarjoaa hyvää oloa ja aktiivisen lomailun keskuksen kylpylöineen ja liikunta- ja luontokohteineen. Verkatehdas taas tarjoilee elämyksellistä mielen ruokaa konsertein, teatteriesityksin ja taidenäyttelyin.

Pidämme yllä ja kehitämme matkailun ja asumisen markkinointia visitHämeenlinna -nimen alla. Kun mietit vierailua Hämeenlinnaan, katsasta ajankohtainen tarjonta www.visithameenlinna.fi

Yhteystiedot

Linnan Kehitys Oy:n toimitilat sijaitsevat Visamäessä.

Löydät meidät:
Visamäentie 33, Visatalo,
13100 Hämeenlinna

Puh. 010 524 3261 / Innopark asiakaspalvelu
(puhelun hinta 8,35 snt/puhelu + 16,69 snt/min)

Lue lisää

Linnan Kehityksen tilat sijaitsevat vain noin 7 minuutin automatkan päässä Hämeenlinnan keskustasta. Tilamme ovat Visatalossa, osoitteessa Visamäentie 33. Vieraspysäköintipaikat löytyvät toimistomme välittömässä läheisyydessä. Paikallisliikenteen linjat 2 ja 9 pysähtyvät toimistomme edessä.

Tutustu Linnan Kehitys kartalla

Tutustu Visamäen kampusalueen karttaan

Muut Innopark kohteet

Innopark 1 ja 2,
Vankanlähde 7, 13100 Hämeenlinna

InnoSteel
Laajamäentie 1, 13500 Hämeenlinna

Steel
Terminaalitie 10, 13430 Hämeenlinna

Myllykulma
Turuntie 4-6, 13130 Hämeenlinna

Lasikulma
Kasarmikatu 23, 13100 Hämeenlinna

Lammin Biokylä
Pääjärventie 320, 16900 Lammi

Henkilöstö

Meitä on reilu kaksikymmentä ammattilaista käytössäsi. Organisaatiomme koostuu eri alojen koulutuksen ja kokemuksen omaavista osaajista, joista saat käyttöösi oman yhteyshenkilön tai kokoamme tiimin, joka pystyy parhaiten tarjoamaan yrityksellesi oikean ratkaisun.

Tutustu meihin  ja ota rohkeasti yhteyttä!

Lue lisää

Mediapalvelut

Täältä löydät Linnan Kehitys Oy:n logon ja graafisen ohjeistuksen.

Lue lisää

Linnan Kehityksen logot ovat maksuttomia ja tarkoitettu ensisijaisesti toimitukselliseen julkaisukäyttöön uutis- ja tiedonvälityksessä. Julkaisuoikeutta ei voi myydä eikä siirtää kolmannelle osapuolelle. Tekijänoikeus säilyy kuvaoikeuden haltijalla eli Linnan Kehitys Oy:llä. Logoja ei saa manipuloida ilman kuvaoikeuden haltijan lupaa.

Ilmoitathan kuvien ja logojen muusta käytöstä Kati Tiitolalle, kati.tiitola@linnan.fi. Otamme mielellämme vastaan kaiken Linnan Kehitykseen liittyvän julkaisumateriaalin arkistointia varten. Materiaalin voi toimittaa Kati Tiitolalle.

Logo-originaalit

LinnanKehitysOy-rgb-160 värillinen_cmyk

LinnanKehitysOy-rgb-160 rgb-160.png

LinnanKehitysOy-rgb-1280rgb-1280png

Toimitamme mielellämme muut logoversiot pyynnöstä, susanna.martttila@linnan.fi, puh. 040 748 5615

Käynnissä olevat hankkeet

Kehittämisprojektit tuovat perustoimintaamme lisäresursseja. Tunnemme ja tunnistamme eri rahoituslähteet, joiden avulla voimme käynnistää kehittämistoimia joilla luomme uutta; joko kokonaan uutta liiketoimintaa, uusia palveluita, uusia liiketoimintamalleja tai -palveluita. Vahvistamme kansainvälistymistä tai selvitämme kasvun esteitä.

Nämä kehittämisprojektit ovat yritysten toimintaa tukevia, ongelmanratkaisijoita tai ne toimivat esiselvityksenä tulevalle kehittämistoiminnalle. Yritykset pääsevät pienellä rahoituspanoksella mukaan merkittäviin kehittämishankkeisiin ja –verkostoihin, joita yksinään olisi käytännössä mahdoton toteuttaa.Ole aktiivinen ja kerro mitkä ovat toimialasi tai yrityksesi kasvun tai kehittymisen pullonkaulat. Pystymme ehkä oikein kootulla projektilla ratkaisemaan kehittämisen haasteen. 

Tutustu sekä käynnissä oleviin tai jo päättyneisiin projekteihin. Näillä sivuilla voit seurata, miten kukin hanke etenee ja millaisia tuloksia olemme saavuttaneet. Yksityiskohtaisemman kuvauksen saat aina yhteyshenkilöltämme. Ole aktiivinen, kysy lisää ja tule mukaan kehittämään!

Lue lisää

Moreeni-Rastikangas yritysten synergiaverkko, ”MoRas Synergy” (1.1.2018-31.8.2020)
Yhteyshenkilö Marko Uusitalo | +358 50 470 5111 | marko.uusitalo@linnan.fi

Kiertotaloutta maa-ainesten käyttöön Hämeenlinnassa (1.8.2016-31.12.2019)
Yhteyshenkilö Harri Eerola | +358 40 767 7647 | harri.eerola@linnan.fi

Tutustu Hilmakilpailutuksen vastauksiin

Tutustu päättyneisiin hankkeisiin

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina