Käynnissä olevat hankkeet

Kehittämisprojektit tuovat perustoimintaamme lisäresursseja. Tunnemme ja tunnistamme eri rahoituslähteet, joiden avulla voimme käynnistää kehittämistoimia joilla luomme uutta; joko kokonaan uutta liiketoimintaa, uusia palveluita, uusia liiketoimintamalleja tai -palveluita. Vahvistamme kansainvälistymistä tai selvitämme kasvun esteitä.

Nämä kehittämisprojektit ovat yritysten toimintaa tukevia, ongelmanratkaisijoita tai ne toimivat esiselvityksenä tulevalle kehittämistoiminnalle. Yritykset pääsevät pienellä rahoituspanoksella mukaan merkittäviin kehittämishankkeisiin ja –verkostoihin, joita yksinään olisi käytännössä mahdoton toteuttaa.Ole aktiivinen ja kerro mitkä ovat toimialasi tai yrityksesi kasvun tai kehittymisen pullonkaulat. Pystymme ehkä oikein kootulla projektilla ratkaisemaan kehittämisen haasteen. 

Tutustu sekä käynnissä oleviin tai jo päättyneisiin projekteihin. Näillä sivuilla voit seurata, miten kukin hanke etenee ja millaisia tuloksia olemme saavuttaneet. Yksityiskohtaisemman kuvauksen saat aina yhteyshenkilöltämme. Ole aktiivinen, kysy lisää ja tule mukaan kehittämään!

Moreeni-Rastikangas yritysten synergiaverkko, ”MoRas Synergy” (1.1.2018-31.8.2020)
Yhteyshenkilö Marko Uusitalo | +358 50 470 5111 | marko.uusitalo@linnan.fi

Kiertotaloutta maa-ainesten käyttöön Hämeenlinnassa (1.8.2016-31.12.2019)
Yhteyshenkilö Harri Eerola | +358 40 767 7647 | harri.eerola@linnan.fi

Tutustu Hilmakilpailutuksen vastauksiin

Tutustu päättyneisiin hankkeisiin

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina