Metallica valloittaa Hämeenlinnan 16.7 ja samoin 55 000 Metallican fania!

Julkaistu 10.06.2019

Kuinka sinä aiot hyödyntää kaupunkiin saapuvat konserttivieraat? Haluamme aktivoida alueen toimijat ottamaan vierailijat vastaan kauniiseen kaupunkiimme tulevan kesän parhaana päivänä!

Konsertin järjestäjä Live Nation tarjoaa tilaisuuden esitellä tuotteitasi ja palveluitasi faneille osoitteessa www.metallicafinland.fi. Kaikki konserttiin liittyvä viestintä ohjataan tälle sivustolle, joten sen kautta tavoitat kymmeniä tuhansia konserttiin saapuvia. Tee siis oma erikoistarjouksesi keikan ympärille ja houkuttele konserttivieraat asiakkaaksesi. Saat yrityksellesi näkyvyyden ”Paikalliset yritykset” – välilehdellä hintaan 250€ + alv. Mainoksen voi toimittaa heti ja sitä voi myös vaihtaa ja päivittää ennen konserttia. Lisätietoja löytyy liitteestä.

Mitä sinun yrityksessäsi tapahtuu kun Metallica saapuu kaupunkiin? Popuppia tai pidennettyä aukioloaikaa? Keskiyön erikoistarjouksia? Löytyykö ravintolastasi kaupungin paras Rock Burger? Ikimuistoisimmat tuliaiset keikkaelämyksestä Hämeenlinnassa?

Keräämme tietoja alueen toimijoiden erikois- ja lisäpalveluista Metallican konsertin aikana Hämeenlinnassa. Jaamme tarjolla olevat tiedot Metallican konserttipäivänä tiistaina 16.7 ja sitä edeltävinä päivinä hameenlinna.fi – sivustolla. Pidätämme oikeudet tietojen julkaisuun.

Kerro meille yrityksesi erikois- tai lisäpalveluista ja varmista itsellesi kesän paras myynti!>>>

Tapahtumajärjestäjä LiveNationin tiedote

Lisätietoja:
Ville Viholainen, yrityskehittäjä
ville.viholainen@linnan.fi
050 476 5832

Juuso Nieminen, tapahtuma-asiantuntija
juuso.nieminen@linnan.fi
050 318 0009

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina