Prime Sales avaa uuden toimipisteen Hämeenlinnaan

Julkaistu 16.05.2017

Kasvustrategiaamme kuuluu laajentuminen uusia toimistoja avaamalla eri puolille Suomea. Viimeksi avasimme toimipisteen Tornioon syyskuussa 2016 ja nyt keväällä olemme valmistelleet seuraavan toimipisteen avaamista.

Uusi toimipiste avataan syyskuussa 2017 ja sijaintina on HÄMEENLINNA.

’’Hämeenlinnan sijainti keskeisellä paikalla, alueen myönteiset kasvunäkymät sekä positiivinen ilmapiiri vaikuttivat valintaamme’’, kertoo toimitusjohtaja Joonas Puurunen.

Toimipiste tulee sijaitsemaan aivan Hämeenlinnan keskustassa ja toimisto rakennetaan modernein toimistoratkaisuin. Hämeenlinnaan tulee 18 hengen myyntitiimi, jonka myötä henkilöstömäärämme nousee noin 100 henkilöön. Hämeenlinnan toimipisteessä tullaan tekemään tuloksellista telemarkkinointia samojen tuotteiden parissa kuin muissakin toimistoissa eli suurin fokus on kotitalouksien sähkösopimusten kilpailuttamisessa.

’’Iso kiitos Linnan Kehitys Oy:lle, josta ollaan oltu meihin aktiivisesti yhteydessä prosessin aikana ja autettu konkreettisesti tässä laajenemisessa. On mukavaa aloittaa toiminta kaupungissa, jossa on näin aktiivinen kehitysyhtiö’’, summaa Puurunen.

Rekrytoinnit alkavat heinäkuussa, haastattelut käydään elokuussa ja valitut työntekijät pääsevät aloittamaan työnsä heti syyskuun alussa.

Prime Sales Oy on valtakunnallinen myyntiorganisaatio ja toimistomme sijaitsevat Oulussa, Kuopiossa, Seinäjoella sekä Torniossa. Palveluihimme kuuluvat telemarkkinointi, buukkauspalvelut sekä markkinatutkimukset. Liikevaihtomme vuonna 2016 oli 3,1 milj. € ja vuoden 2017 liikevaihtoennuste on 3,8 milj. €. Työllistämme n. 80 myynnin ammattilaista ja toimintamme kasvaa koko ajan.

Lisätietoja Joonas Puurunen, toimitusjohtaja (0447798519)

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina