Sijoitu kasvukäytävän keskipisteeseen

Ylivoimaa

Vahvuuksiamme on helppo saavutettavuus sekä monipuolinen yritysrakenne. Meillä on valmiina kaavoitettua maata ja reagoimme lisätarpeisiinkin nopealla aikataululla. Kaupungin sopiva koko mahdollistaa päätöksenteon ketteryyden ja tarvittavan rohkeuden. Ammattitaitoista ja osaavaa työvoimaa valmistuu vuosittain Hämeen Ammattikorkeakoulusta sekä Koulutuskuntayhtymä Tavastiasta.

Jatkuvasti kasvava Hämeenlinna sijaitsee Suomen kasvukäytävän keskipisteessä, Tampere - Hämeenlinna -Helsinki akselilla, joka on määritelty valtakunnan tärkeimmäksi kasvun alueeksi. Kolmannes väestöstä asuu kasvukäytävän varrella, 45 % Suomen BKT:sta tulee kasvukäytävältä ja 40 % työpaikoista sijaitsee alueella. Työttömyysprosenttimme on alhainen, noin 12 %, naapurikaupunkeihin verrattuna.

Lue lisää

Avaimet käteen ratkaisut

Tarjoamme Hämeenlinnaan sijoittuville yrityksille kokonaisvaltaisen ja ylivoimaiset sijoittumispalvelut, jotka vastaavat yritysten tarpeisiin suunniteltaessa yritystoiminnan siirtämistä osittain tai kokonaan Hämeenlinnaan, uuden yksikön perustamista, yritysostoa tai muita yritysjärjestelyjä. Olemme matkassasi suunnittelusta liiketoiminnan aloittamiseen. Toiminnan kehittämisessä ja kasvussa sinua ovat auttamassa yrityskehittäjämme. Verkostoimme alueelle sijoittuvan yrityksen osaksi muuta yritystoimintaa, tarjoamme kehittämispalveluita, kutsumme mukaan verkostoihin, etsimme kumppaneita ja tutustutamme tärkeisiin tahoihin, jotta käynnistys tapahtuu helposti ja liiketoiminta pääsee nopeasti vauhtiin.

Lue lisää

Ajankohtaista

Prime Sales avaa uuden toimipisteen Hämeenlinnaan. Lue lisää.

Aulangon Katajistoon uutta yritystoimintaa. Lue lisää.

Karanojalle suunnitellaan uutta lämpölaitosta. Lue lisää.

Hämeenlinnan Aulangon uudisrakentaminen alkaa, Aulangon Rauha syntyy. Lue lisää.

Hämeenlinnaan sijoittuneen Tanskalaisen teräsjätti, Damstahlin, tavoite on kasvaa merkittävimmäksi toimijaksi Suomessa. Tutustu yrityscaseen.

Lue lisää uutisia

Palvelumme

Jokaisen yrityksen sijoittumispalveluiden tarve on erilainen. Palvelumme avulla liiketoimintasi käynnistyy Hämeenlinnassa nopeammin, pienemmin riskein ja menestyksekkäämmin.

Kokoamme yritystäsi varten valmista yksilöityä tutkimus- ja tilastotietoa. Autamme löytämään uusia liiketoimintamahdollisuuksia, asiakkaita tai partnereita ja selvitämme kilpailutilanteen. Olemme mukana kartoittamassa rahoitusmahdollisuuksia.

Etsimme yrityksesi tarpeita vastaavat toimitilat tai selvitämme kaavoitusprosessit ja maankäytön kiemurat viranomaisten kanssa. Tarvittaessa toimimme rakennuttamisen asiantuntijana niin uudiskohteessa kuin korjausta vaativissa kohteissa. Teemme saneeraussuunnitelmat kustannusarvioineen tai ostokohteiden hinta-arvioinnit. Meillä on toimivat suhteet laajaan joukkoon investoreita, joista etsimme sopivan investorin tai toimimme siinä roolissa itse. Voimme iloksemme myös taata, että tonttien ja toimitilojen hinnat ovat kilpailukykyisiä.

Haemme liiketoimintaasi varten erilaisia alihankkijoita. Avullamme löytyvät myös erilaiset kehittämisohjelmat ja integrointi nykyiseen yritysverkostoon ja tuiki tärkeisiin kontakteihin.

Kaiken tämä lisäksi tarjoamme softlanding –palvelut, joiden avulla perheesi tai työtekijäsi löytävät helposti mukavat kodit, koulut, päiväkodit ja harrastukset, jopa uudet ystävät.

Sijoittumispalvelumme ovat alusta loppuun maksuttomia ja käytössäsi on aina oma yhteyshenkilö, joka huolehtii kaikesta yhteydenpidosta sidosryhmiin ja yhteistyökumppaneihin. Tarjoamme yrityksesi käyttöön vuosien kokemuksen, vahvan alue- ja markkinatuntemuksen sekä puolueettoman ja luottamuksellisen kumppanin.

Ota yhteyttä ja keskustellaan tilanteesta ja vaihtoehdoista!

Ari Räsänen
johtaja, sijoittumispalvelut
puh. 040 866 7501 | ari.rasanen@linnan.fi

Mika Kannisto
Asiantuntija, sijoittumispalvelut
puh. 040 451 3513 | mika.kannisto@linnan.fi

Työvoiman saatavuus

Sijoittumisen edellytyksenä on usein myös osaavan henkilöstön saatavuus. Etsimme oikean profiilin täyttävät työntekijät tai koulutamme heidät kumppaneidemme kanssa.

Teemme tiivistä yhteistyötä TE-palvelujen kanssa. Lisäksi olemme vahvasti mukana osaamisen kehittämisessä. Hämeenlinnassa toimivat Hämeen Ammattikorkeakoulu, Koulutuskeskus Tavastia ja Hämeen Meijerioppilaitos. Opiskelijoita kaupungissa on noin 4000 ja uusia osaajia valmistuu vuosittain noin 2500. Kartoitamme jatkuvasti yritystemme koulutustarpeita ja pystymme vastaamaan kysyntään tarvittaessa nopeallakin aikataululla ja räätälöidyllä koulutuksella. Työvoimakustannukset ovat edullisempia kuin esimerkiksi PK-seudulla ja työvoiman saanti ja pysyvyys on taattu. Hämeenlinnan työpaikkaomavaraisuusaste on lähes 100 %. Sijaintimme Suomen kasvukäytävän keskipisteessä sekä hyvät ja nopeat kulkuyhteydet edesauttavat osaavan työvoiman saamista laajemmaltakin alueelta. Hyvät liikenneyhteydet mahdollistavat helpon pendelöinnin kaikista ilmansuunnista.

Sijoittumisen jälkeen

Hyödyntämällä sijoittumispalvelujamme integroidut nopeammin myös kaupunkiin. Löydämme nopeasti valmiita kumppanuusvaihtoehtoja, koska tunnemme kaupunkimme yritykset. Sijoittuva yritys linkittyy avustuksellamme kuin huomaamatta osaksi toimivaa yritysverkostoa, yrittäjäjärjestöjä ja -yhteisöjä. Kun sijoittuneella yrityksellä on aika ottaa seuraa askel, Linnan Kehitys on mukana tarjoten erilaisia kasvun mahdollisuuksia.

Ota yhteyttä

  • Ari Räsänen

    Johtaja, sijoittumispalvelut

    +358 (0)40 866 7501

Tutustu vapaisiin toimitiloihin

Toimitilarekisteristä löydät tietoja vapaista toimitiloista ja tonteista. Voit myös maksutta ilmoittaa omat vapaat tilasi rekisteriin.

Siirry toimitilarekisteriin

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina