Tammikuun tapahtumat – Sykettä Hämeenlinnaan ja Lammille

Julkaistu 07.01.2019

Hyvää uutta vuotta Linnan Kehityksestä!

Heti alkuun tärkeää tietoa vuonna 2018 alkaneen ekosysteemityön etenemisestä. Yritykset ovat tärkeä osa ekosysteemiä ja kaupunki kutsuu kaikki kuulemaan uudenlaisesta toimintamallista. Kaupunki järjestää yrittäjille suunnatun ekosysteemien esittelytilaisuuden Raatihuoneella ma 4.2. klo 17-20. Lisätietoa lähempänä, laita päivä kalenteriin!

Tapahtumien osalta tammikuu alkaa kovalla sykkeellä ja teräksisellä osaamisella.

Sykettä Lammille – Vetovoimaa, työllisyyttä ja yhteistyötä!
Ke 16.1.2019, klo 17.00-19.45, Turvantalo, Mommilantie 7, 16900 Lammi

Linnan Kehitys oy ja Lammin Yrittäjät ry järjestävät illan, jossa syvennetään kehittämistyön elementtejä Lammin pitäjän elinvoimaisuuden ja yrittäjyyden parantamiseksi. Ideoidaan yhdessä keinoja, miten yhteistyöllä saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti Lammin kehittämiseksi ja miten yhteistyön avulla pystytään lisäämään lammilaisten, yrittäjien, yhdistysten sekä yritysten liiketoimintaa sekä yhteistyötä.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan>>>

Teräs turvaa tulevaisuuden – tapahtuma teräsalan ammattilaisille
Ti 29.1.2019, 8.30 alkaen, Korkeakoulukeskus (C-rakennus, B-auditorio), Vankanlähde 9, 13100 Hämeenlinna

Järjestyksessään kolmas Teräsrakentamisen huippuosaamiskeskuksen järjestämä seminaari on tapahtuma teräsalan ammattilaisille: yrittäjille, asiantuntijatehtävissä toimiville, tutkijoille ja opettajille. Tapahtuma käsittelee teräksen turvaamaa tulevaisuutta teknisestä ja liiketoiminnallisesta näkökulmasta. Aamupäivän puheenvuorot keskittyvät teräksen tulevaisuudennäkymiin. Iltapäivän teemoina ovat huomisen 3D-tulostusteknologia ja metallialan yritysten tulevaisuuden mahdollisuudet.

Tapahtuma on maksullinen. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan >>>

Sykettä kaupunkiin – Ota kaikki irti tapahtumista!
Ke 30.1.2019, klo 08-12, Ravintola Skogster, Raatihuoneenkatu 8, 13100 Hämeenlinna

Tuleva vuosi tuo jälleen kaupunkiin lukuisia erilaisia tapahtumia. Kutsumme teidät ideoimaan yhdessä keinoja, miten tapahtumista saadaan kaikki mahdollinen hyöty irti ja miten niiden avulla pystytään lisäämään yrittäjien sekä yritysten liiketoimintaa sekä yhteistyötä.

Tilaisuudessa puhujana toimii tosi-tv-ohjelmista ja sosiaalisesta mediastakin tunnettu Jounin Kaupan Sampo Kaulanen. Hänen rohkea ja idearikas tyyli toimia yrittäjänä on hyvä esimerkki siitä, kuinka liiketoimintaa voi kehittää ja kasvattaa tekemällä asioita eri lailla kuin aiemmin on tehty. Sampo markkinoi liiketoimintaansa oman persoonansa kautta ja hänestä on tullut omalaatuisten ideoidensa sekä uskalluksen avulla Suomen tunnetuin kauppias.

Sampon puheenvuoron jälkeen jakaannutaan työryhmiin ja aloitetaan rennossa ilmapiirissä pohtimaan kehitettäviä asioita. Tavoitteena on, että tilaisuuden jälkeen kaupungista löytyy ideoita, yhteistyömahdollisuuksia, ratkaisuja haasteisiin sekä suunnitelmallisuutta ja rohkeutta toimia toisin.

Tilaisuus on maksuton, mutta edellyttää ilmoittautumista. Katso ohjelma ja ilmoittaudu mukaan>>>

Mainiota alkanutta vuotta – Nähdään tapahtumissa!

Kirjoittaja

  • Ville Viholainen

    Yrityskehittäjä

    +358 (0)50 476 5832

Jaa LinkedInissä

Lisää kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Tähdellä merkityt kentät ovat pakollisia.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina