Muut tapahtumapaikat

Seuraavissa kohteissa on mahdollisuus järjestää hyvin erilaisia tilaisuuksia ja tapahtumia. Kaikki kohteet sijaitsevat Hämeenlinnan kaupunkialueella ja liikkuminen mm. majoituskohteisiin tai muihin oheiskohteisiin on helppoa ja nopeaa. Hämeenlinnan yksi vahvuus on lyhyet välimatkat myös kaupungin sisällä, joka mahdollistaa monimuotoisen ja kiinnostavan ympäristön tapahtumalle.

aulankoAulanko
Aulangon alueen vehreä luonto, legendaarisen Kylpylähotelli Rantasipi Aulangon kongressi- ja tapahtumatilat, kylpylän monipuoliset palvelut ja alueen kaksi golfkenttää, Hugo ja Eversti, sekä ratsutalli hevosineen muodostavat houkuttelevan kokonaisuuden tapahtumien järjestämiselle.

Tutustu Aulangon alueeseen

eleniaElenia Areena
Elenia Areena on upouusi syyskuussa 2014 avattu monitoimiurheilutalo keskeisellä paikalla Hämeenlinnassa. Areena on rakennettu uusinta tekniikka hyödyntäen ja tila muotoutuukin monenlaisiin tapahtumiin aina urheilutapahtumista konsertteihin ja moneen muuhun. Pääkenttä on kooltaan 65 m x 45 m, lähes 3000 neliömetriä ja katsojapaikkoja löytyy 3000:lle.

Lue lisää Elenia Areenasta

linnaHämeen linna
1200-luvun lopulla perustettu Hämeen linna kuuluu Suomen keskiaikaisiin valtakunnanlinnoihin. Hämeen linna toimii historiallisena nähtävyytenä sekä ainutlaatuisena tilaisuuksien pitopaikkana keskellä Hämeenlinnan kaupunkia huikeissa maisemissa Vanajaveden rannalla. Linnan monimuotoiset tilat mahdollistavat tilaisuudet ainutlaatuisessa ympäristössä aina 1000 henkilölle saakka. Jos mukaan otetaan linnan puisto, on kapasiteetti moninkertainen.

Tutustu Hämeen linnaan

Kulttuuri- ja Kongressikeskus Verkatehdas
Verkatehdas tarjoaa erilaisen ympäristön. Vanhan tehtaan puitteet muodostavat viihtyisän, turvallisen ja kaupunkimaisen kulttuuri- ja kongressikeskuksen, jonka monipuoliset ja muuntautuvat tilat soveltuvat monenlaisien tapahtumien onnistuneeseen toteutukseen yli 1000 hengen tilaisuuksiin.

Tutustu Verkatehtaan eri tilojen kapasiteetteihin ja mahdollisuuksiin

vanajanlinnaVanajanlinna
Upea ja ainutlaatuinen, kehuttu ja palkittu Vanajanlinna on vuosien saatossa saavuttanut vankkumattoman sijan hyvinkin erityyppisten tapahtumien pitopaikkana. Vanajanlinnassa on vietetty useiden maamme eturivin julkkisten ja merkkihenkilöiden juhlia sekä useat yritykset valitsevat Vanajanlinnan yhä uudestaan tilaisuuksilleen. Vanajanlinna mahdollistaa tilaisuudet 1000 hlölle. Linnan ympäristö mukaan lukien määrä on moninkertainen.

Tutustu tarkemmin Vanajanlinnaan

Ritari-areena, jäähalli
Vuonna 2010 valmistunut jäähallin, Ritari-areenan, remontti varmistaa nykyaikaiset ja monipuoliset tilat jäähalliympäristössä monenlaisille tilaisuuksille ja tapahtumille. Hallin yleisökapasiteetti on yli 5000:lle. Ritari-areenan välittömässä läheisyydessä sijaitsee myös kaksi pienempää hallia, Metritiski-areena ja Jääliikuntakeskus Hakio.

Tutustu Ritari-areenaan

moottorirataAhveniston moottoriurheiluareena
Ahveniston moottorirata on tärkeä osa Hämeenlinnan kaupungin urheilu- ja tapahtumatoimintaa. Ahvenistolla käy kesäkaudella noin 60.000 henkilöä sekä talvikaudella hiihtämässä noin 25-30.000 harrastajaa. Ahvenistosta on muodostunut moottoriurheilukilpailujen lisäksi myös monien eri tapahtumien pitopaikka ja se soveltuukin lähes mille tahansa tilaisuudelle, jossa pitää hallita suuria ihmismassoja tai ajoneuvomääriä.

Tutustu Ahveniston moottoriurheiluareenaan

puistoHämeenlinnan kaupungin vuokraamat puistot ja kentät
Hämeenlinnan kaupunki vuokraa yleisillä paikoilla olevia puistoja ja kenttiä sekä muita alueita erilaisten tapahtumien käyttöön. Tässä linkkejä suosituimpien puistojen ja kenttien tietoihin sekä hintatietoja ja muita kaupungin ohjeistuksia.

Linnanpuisto
Linnanpuiston kartta
Kaupunginpuisto
Kaupunginpuiston kartta
Puistojen, katualueiden ja muiden yleisten alueiden vuokraamisesta perittävät maksut

Seuraavien kenttien vuokraukset ja luvat Hämeenlinnan Liikuntahallit Oy:n kautta:
Kaurialan kenttä
Hämeensaaren kenttä
Pullerin kenttä
Iittalan urheilukenttä

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina