Palvelumme tapahtumiin

Olemme auttamassa tapahtumanjärjestäjiä asiassa kuin asiassa. Vuosien kokemuksen ja vahvan kaupunkituntemuksen avulla löydämme parhaat tapahtumapaikat, osoitamme oikeat kontaktit ja kerromme mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon tapahtuman järjestämisessä Hämeenlinnassa.

Onnistunut tapahtuma syntyy, kun kaikki on valmiiksi suunniteltu ja osattu ottaa huomioon. Tapahtumapaikka ei ole liian suuri eikä pieni ja se on helposti saavutettavissa. Se mikä sopii toiselle, ei välttämättä toimi toisella. Valittujen kumppaneiden ammattitaito on erityisen tärkeää ja siihen on voitava luottaa.

Tarjoamme järjestäjälle ylivoimaisen tuen tapahtumien järjestämiseen Hämeenlinnassa. Avustamme kokoamaan keskeiset kontaktit lupapalveluista pelastusviranomaisiin. Tunnemme Hämeenlinnan tapahtumapaikat ja autamme järjestäjää löytämään oikean kokoisen, sijainniltaan parhaimman ja infraltaan toimivimman ratkaisun kyseessä olevaan tapahtumaan. Olemme mukana suurtapahtumien haussa järjestäjän sparraajana ja asiantuntija-apuna.

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina