TrioPlus Häme

Hanke on suunnattu kasvukykyisille sekä -hakuisille valmistavan teollisuuden yrityksille. Hankkeessa kehitetään yritysten prosesseja, stratgegiaa, kansainvälistymistä sekä muuta kasvua

1.6.2013 – 30.6.2015

Tavoite

Tavoitteena on kehittää valmistavan teollisuuden yritysten liiketoimintaa yrityskohtaisilla toimenpiteillä. Kehitetään yritysten liiketoimintaprosesseja, strategiaa, kansainvälistymistä ja kasvua, joko orgaanisesti tai yrityskaupoin. Tavoitteena on juurruttaa yrityksen pitkäjänteinen ja systemaattinen strateginen kehittäminen osaksi yritysjohdon työkenttää operatiivisen johtamisen ohella.

Keskeiset toimenpiteet

Etsitään kasvukykyisiä ja kasvuhakuisia yrityksiä projektin kohderyhmäyritysten joukosta. Samalla aktivoidaan yrityksiä kehittämään omaa toimintaansa pitkäjänteisesti ja systemaattisesti. Kehitetään kohdeyritysten kanssa näiden tarpeiden mukaisesti yritysten toimintojen prosesseja, strategiaa kansainvälistymistä sekä muuta kasvua. Samalla koulutetaan kohdeyrityksien johtoryhmien jäseniä ja muuta henkilökuntaa näillä samoilla osa-alueilla. Tämä koulutus toteutetaan yrityskohtaisena sidottuna prosessina kohdeyrityksen liiketoimintojen kehittämiseen ja se tukee samalla pitkäjänteisen kehittämistoiminnan jalkauttamista kohdeyrityksiin. Aktivoidaan ja opastetaan yrityksiä käyttämään yrityksen ulkopuolisia osaamisresursseja osana yrityksien pitkäjänteistä systemaattista kehittämistä. Tarjotaan tähän liittyen projektiin osallistuville yrityksille mahdollisuus kokeilla ulkopuolista osaamisresurssia pienellä toteutettavalla yrityskohtaisella toimenpiteellä.

Projektissa kehitettävät uudet tuotteet

Projektissa kehitetään yhdessä yritysten johtoryhmien kanssa työskennellen yrityskohtainen pitkäjänteisen kehittämisen työsuunnitelma.

Rahoitus

Manner-Suomen ESR–ohjelma

sosiaali_thumb LogoEly-fi_FI-w

Yhteyshenkilö

Yhteyshenkilö
Hanna Willner
Yrityskehittäjä
Puh. 050 441 9204 | hanna.willner@linnan.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina