Venäjän liiketoimintakulttuurivalmennus

Julkaistu 22.06.2017

Tapahtumapäivä(t): 31.8.2017

Alkaen kello 09:00

Tapahtumapaikka: Innopark, kokoustila Tilia, Vankanlähde 7, Hämeenlinna

Valmennus on tarkoitettu Venäjän markkinoille menossa oleville yrityksille ja Venäjän markkinoilla jo olevien yritysten johdolle ja henkilökunnalle.

Interaktiivisessa koulutuksessa annetaan perustiedot Venäjästä liiketoimintaympäristönä ja maan liiketoimintakulttuurista sekä käytännön vinkkejä menestymiseen yhteistyössä venäläisten kanssa.

Aamupäivän ohjelma klo 09.00 – 13.30

– Venäjän liiketoimintakulttuuri, perinteet ja nykyaika – erilaiset yrityskulttuurit – Venäjä liiketoimintaympäristönä (pääpaino Pietari ja Moskova)
– Venäläiset toimintatavat, sisältö: venäläiset johtamistyylit, hierarkia, perinteet ja nykyaik – Verkostojen merkitys, verkostoituminen Venäjällä
– Neuvottelut venäläisten kanssa – sopimusneuvottelut Venäjällä – erilaiset neuvottelijat

Aamupäivän valmentajana toimii Virve Obolgogiani, Mimino Oy. Virvellä on yli 30 vuoden kokemus työskentelystä venäläisten kanssa ja hän on 15 vuoden ajan kouluttanut suomalaisia ymmärtämään venäläisiä toimintatapoja ja menestymään Venäjän markkinoilla. Omakustanteinen lounas klo 11.45 – 12.30.

Iltapäivän osuudessa käydään käytännönläheisesti läpi keinoja, joiden avulla välttää riskejä yhteistyökumppaneiden kanssa, tehostaa emoyhtiön valvontaa ja riskinhallintaa sekä vahvistaa tytäryhtiön toimintaedellytyksiä Venäjällä

klo 13.45 – 17.00

– paikallisen kirjanpidon erilaisuus verrattuna länsimaiseen
– konserniraportoinnin luotettavuus
– paikalliset toimintatavat ja erityispiirteet (sis. juridiset erot)
– rahoitus ja valuuttakysymykset
– pakotteet ja vastapakotteet
– lainsäädännön kehitys ja tila
– keinot riskien pienentämiseen Venäjän liiketoiminnassa sekä väärinkäytösten havaitseminen

Iltapäivän valmentajana toimii Taija Kaivola, KPMG Suomi. Taijalla on pitkä kokemus ja laaja käytännön osaaminen yritystoiminnasta Venäjällä, Baltiassa ja muissa IVY-maissa (mm. Kazakstan, Ukraina ja Azerbaidzhan), muun muassa konserniraportoinnista sekä venäläisestä kirjanpidosta, taloushallinnosta ja verotuksesta.

Maksuton valmennus on tarkoitettu Hämeenlinnan, Janakkalan, Forssan ja Riihimäen yrityksille ja sen järjestää maakunnallinen Russia Business Point –hanke.

Lisätietoa ja ilmoittautumiset 24.8. mennessä:
Linnan Kehitys Oy, Anastasia Kanervisto, puh. 050 440 0306, anastasia.kanervisto@linnan.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina