Kanta-Hämeen markkinointi Venäjälle

Tehdään Kanta-Hämettä ja sen matkailutuotteita ja -palveluita tunnetuksi Venäjällä markkinoinnin keinoin. Luodaan markkinointikonsepti Venäjän markkinoille, tehdään konkreettisia toimenpiteitä ja koulutetaan ja valmennetaan yritysten valmiuksia venäläisten asiakkaiden palvelemiseksi.

Toteutusaika

1.8.2014 – 30.3.2017

Tavoite

Tehdään Kanta-Hämettä ja sen tuotteita ja palveluita tunnetuksi Venäjällä markkinoinnin keinoin ja lisätään venäläisten matkailijoiden määrää Kanta-Hämeessä. Samalla lisätään kanta-hämäläisten yritysten venäjä-osaamista ja luodaan markkinointistrategia ja kattobrändi Venäjän markkinoille ja kirkastetaan Kanta-Hämeen maakunnallista markkinointibrändiä.

Tilannekatsaus 01/2017

Kanta-Hämeen markkinointi Venäjälle on saanut jatkoajan ajalle 1.1.-31.3.2017. Hanke on päätösvaiheessa ja markkinointisivustoa www.gotavastia.fi on kehitetty ja laajennettu hankkeen aikana. Hankkeen jälkeen jatketaan Venäjän markkinointia yhteistyössä mainostoimisto Quba:n kanssa. Yrityksillä on mahdollisuus osallistua markkinointiin.

Hankkeen operatiivista toimintaa vetää Venäjä -markkinoinnin asiantuntijaorganisaatio Markkinointitoimisto Quba tiiviissä yhteistyössä Kanta-Hämeen seutukuntien yritysten kanssa. Mukana on 50 yritystä >>

Yhteyshenkilö
Kati Tiitola
johtaja, markkinointi ja viestintä,
puh. 040 547 5454 | kati.tiitola@linnan.fi

Rahoitus

Hämeen liitto: maakuntaraha
Kanta-Hämeen kunnat
Yritysrahoitus

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina