Yritys- ja työelämämanageri Miia Raussi vahvistaa Linnan Kehityksen tiimiä

Julkaistu 05.06.2019

Linnan Kehityksen uutena yritys- ja työelämämanagerina on toukokuussa aloittanut Miia Raussi. Lue alta Miian terveiset tuleville yhteistyökumppaneille!

”Moi! Olen Linnan Kehitys Oy:n uusin vahvistus, yritys- ja työelämämanageri Miia Raussi ja toimin Marko Ahtiaisen työparina. Olen työskennellyt useamman vuoden työllisyydenhoidon sektorilla ja sen haasteet ovat tulleet tutuiksi jo pidemmältä ajalta. Nyt työtehtävänämme on rakentaa yhteistyötä alueen yritysten, kaupungin, oppilaitosten ja te-hallinnon välillä työpaikkojen löytymiseksi, yritystarpeiden kartoittamiseksi ja yritysten tukemiseksi palkata työttömiä. Teemme lisäksi tiivistä yhteistyötä alueen henkilöstöpalveluyritysten kanssa. Sopivien työntekijöiden etsiminen on usein haasteellista, pitkäkestoista ja kallista puuhaa. Sen vuoksi haluamme ojentaa auttavan kätemme ja pohtia kanssanne työnsaantiin liittyviä asioita sekä auttaa löytämään osaavaa työvoimaa juuri teidän tarpeisiin.

Ilmoita työvoimatarpeesi myös meille Linnan Kehitykseen ja me lupaamme kääriä hihamme löytääksemme teille osaavaa työvoimaa. Tarvitsemme seuraavat tiedot; työtehtävä, työn vaatimukset, kenelle voi lähettää työhakemukset ja keneltä voi kysellä lisätietoja.

Älä paini itseksesi työvoiman saantiin liittyvien haasteiden parissa, vaan ota yhteyttä jo tänään, niin ratkotaan asioita yhdessä!”

Miia Raussi
Yritys- ja työelämämanageri, Linnan Kehitys Oy
miia.raussi@linnan.fi
+358 (0)45 119 0997

Jätä yhteydenottopyyntö

Jätä yhteydenottopyyntö, anna meille palautetta tai vinkkaa hyvästä kehityskohteesta.

  • Kenttä on validointitarkoituksiin ja tulee jättää koskemattomaksi.

@

Ei aktiivisena viimeaikoina